Tornar

Una imatge de la il·lustradora Maldulls que mostra tres dones davant d'un balcó

Talents emergents i sostenibles, a la fira Fas-B

Voleu conèixer un talent nou? Voleu que les creacions que faci siguin sostenibles? Doncs veniu a buscar la vostra artista preferida a la Nau Bostik.

Amb el nom de Fas-B, la Nau Bostik acull el diumenge, 28 de maig, una fira que combina les inquietuds culturals i el talent creatiu amb l'ecologia i la sostenibilitat. Durant tot el dia, i amb entrada gratuïta, podreu conèixer una pila de pintors, il·lustradores, ceramistes, fotògrafs i creadors i creadores de productes tèxtils.

És una fira artesanal que vol ser la primera Fira d'art sostenible de Barcelona. Si voleu venir a veure els i les artistes que hi participen no us cobraran cap entrada, i si us animeu i voleu participar en algun dels molts tallers que complementen la fira i que van des d'un taller de ganxet fins a un altre d'il·lustració experimental i un més sobre estampació amb la tècnica stencil, només us cobraran 5 €. L'espai és obert als vostres amics peluts, així que aquest cop no caldrà que us deixeu a casa els acompanyants animals. 

Veniu, d'entrada, i doneu un cop d'ull al talent dels nous creadors i creadores. I és que aquesta fira vol ser una mena de pont entre els últims anys de formació acadèmica dels i de les artistes implicats i el món professional. Es tracta de construir un espai accessible, artístic, sostenible, divers i plural en el qual es trobin la creació i el mercat.

Grans il·lustradores com Meritxell Garriga (Maldulls; a la imatge, una de les obres que porta a la fira), com Laura Cerrillo, com Saioa Aginako o com Elena Mosquera porten els seus dibuixos a una fira en la qual també trobareu artistes que treballen la ceràmica, d'altres que s'han especialitzat en il·lustracions sobre ceràmica i alguns més que apliquen el seu talent a fer creacions en ganxet o en altres suports tèxtils.

Tot, durant una jornada completa que omple de talent emergent, sempre aplicat amb sostenibilitat i criteris ecològics, la Nau Bostik. Abans de venir, consulteu al web d'aquest equipament tota la informació sobre la convocatòria.

Data de publicació: Dimecres, 24 maig 2023
  • Comparteix