Tornar

El músic i els tres artistes que li acompanyen retratats amb els seus instruments musicals

Una tardor per escoltar bona música i per riure de valent

El Cruïlla, desdoblat en diverses convocatòries, organitza concerts i estrena un festival de comèdia aquest novembre.

Difícilment us avorrireu aquest mes de novembre si us poseu en mans del Cruïlla, un gran festival de música que se celebra a l'estiu, però que manté l'activitat durant bona part de l'any amb activitats diverses. Dues d'aquestes iniciatives, un cicle de concerts i un festival de monòlegs d'humor, coincideixen a Barcelona aquest mes de novembre.

D'entrada, entre els dies 2 i 5 de novembre, s'estrena el Cruïlla Comèdia, primera edició d'un festival d'stand-up comedy que convoca alguns dels millors monologuistes de Barcelona i més enllà i que transcorrerà entre el Casino l’Aliança i el Centre Moral i Cultural del Poblenou, però que també tindrà micròfons preparats en locals del barri com el Balius Bar, el Trikini i el bar Cata by Catacroquet.

Estan convocats a aquesta celebració de l'humor artistes consagrats, protagonistes dels Especials del festival: des de Marc Sarrats (Alta Flipamenta), amb Godai Garcia com a teloner; fins a un Roast a Joel Díaz, en el qual diversos artistes es riuran sense pietat del còmic de Santa Coloma de Gramenet, que després es venjarà. No us perdeu tampoc L’hora d’Oye Sherman protagonitzada per una còmica del mateix nom que es caracteritza pel caràcter sofisticat dels seus monòlegs. Òscar Andreu, finalment, presentarà Crida als ocells de colors llampants, un monòleg d’una hora (el primer que fa) que parla sobre la situació actual del català.

Rondes durant els quals tres còmics i còmiques oferiran des de l'escenari els millors acudits en forma de monòlegs durant uns vint minuts i un seguit de micros oberts en els diversos locals de nit que s'afegeixen al Cruïlla Comèdia tanquen la programació del festival.

Preferiu música? Doncs haureu de seguir de prop la programació del Cruïlla Tardor (del 4 de novembre a l'1 de desembre), el cicle de concerts que organitza el festival aquestes pròximes setmanes. Pareu atenció, que hi ha concerts com els de Niña Polaca (dia 2) o Ciudad Jara (dia 10 de novembre; tots dos a la Sala Apolo), però també els de les Pinpilinpussies (amb Vecinos, el dia 17 de novembre a la Sala Wolf), d'Al·lèrgiques al Pol·len (dia 24 de novembre, també a la Sala Wolf) o com Joan Miquel Oliver (a la foto), que tocarà el 25 de novembre al Razzmatazz, presentant el disc Electronic Devices, el mateix dia que Fatoumata Diawara actua a Paral·lel 62.

Entre els candidats a exhaurir localitats, uns 31FAM que continuen sent una de les bandes més populars de músiques urbanes (25 de novembre, al Sant Jordi Club) i com Nena Daconte, que tanca el Cruïlla Tardor el dia 1 de desembre a la Sala Wolf.

Si voleu riure una estona i gaudir de la bona música, consulteu el web del Cruïlla Comèdia i del Cruïlla Tardor i trieu els espectacles i concerts que no us voleu perdre.

Data de publicació: Dimecres, 01 novembre 2023
  • Comparteix