Tornar

Cartell promocional de l'obra al Teatreneu

Una bona teràpia de desintoxicació

Un monòleg reflexiona sobre la creixent dependència del mòbil.

La vida en general i els vicis petits en particular cal prendre'ns-els amb molt d'humor. Aquesta és la filosofia d´en Borja Nicolau, que ens presenta a Teatreneu un espectacle titulat adict@s al móvil. I és que aquesta dependència de la tecnologia no hi entén, de gèneres.

Tots i totes podem estar unes dues hores sense mirar el mòbil: ho fem (gairebé tothom) quan anem al teatre o al cinema. Tanmateix, sentim una necessitat gairebé compulsiva d'usar-lo en qualsevol context. Si mirem al nostre voltant, al transport públic, per posar únicament un exemple, veurem legions de viatgers amb el cap baix mirant aquest aparell, que ja no és un instrument de comunicació, sinó un autèntic centre d'entreteniment i informació.

Nicolau ens proposa passar una hora molt entretinguda. El seu estil, fresc i natural, sempre condimentat amb molt d´humor, aconsegueix connectar amb la gent i crear un clima alegre i divertit. El monologuista, al qual hem vist en obres com El visionario, ens proposa la millor teràpia de desintoxicació per a aquesta dependència: riure’ns junts de les coses que vivim en el dia a dia amb la pantalla del mòbil.

Amb grans dosis d'interactivitat, aquest monòleg és una invitació a veure el costat positiu i humorístic d'actituds quotidianes, com desbloquejar el mòbil per mirar l'hora i acabar mirant qualsevol altra cosa. Però el pitjor que ens pot passar és que el mòbil posi en perill la nostra feina, com enviar un comentari inapropiat del grup de WhatsApp al nostre superior o quan pensem que hem esborrat una foto per a tothom quan únicament ho hem fet per a nosaltres. Sincerament, és més divertit si li passa a un altre o, com en aquest cas, ens ho expliquen.

Les entrades per a aquest espectacle es poden adquirir des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 04 novembre 2022
  • Comparteix