Tornar

Moment de la representació de l´obra El musical dels 80s 90s

El musical més ballat de la història

La música que va marcar la joventut de tota una generació arriba al Teatre Apolo.

Els anys 80 i, en menor mesura, també els 90, es recorden amb nostàlgia. La intensa vida cultural, però especialment l'explosió musical es va desenvolupar bàsicament a Madrid, però es va estendre a la resta d'Espanya. L'anomenada movida forma part del nostre patrimoni cultural.

Després de diverses temporades a la Gran Via de la capital, el Teatre Apolo presenta a Barcelona El musical dels 80s 90s, una comèdia musical en què el millor pop espanyol d'aquestes dues dècades es combina amb èxits internacionals i amb les millors cançons de l'estiu que van marcar tota una època.

Buscant la complicitat amb el públic, en aquest espectacle es canten amb veu en directe cançons dels més variats estils. Els temes encaixen amb un argument que, partint de la comèdia, fa un exercici de nostàlgia.

La Movida del Bacalao és el nom del nou bar que acaba d'inaugurar-se, un local destinat a convertir-se en un punt de trobada de la nit a la ciutat. I sens dubte també una excusa perfecta per al retrobament d'un grup d'amics de l'institut. Van començar a estudiar junts als noranta, però la vida els va separar i fa més de 25 anys que no es veuen.

Es reuneixen en aquest entorn per recordar una època que va marcar la seva vida, i ho fan al ritme de la millor música. Una joventut que visitava les botigues de discos i que, mancada de xarxes socials, interactuava en aquests locals de moda.

I és que la vida d'aquests antics amics ha canviat molt respecte al que esperaven (uns més que altres); però ells en el fons continuen sent els mateixos.

Les entrades per a aquest espectacle, amb una durada de 100 minuts, es poden comprar des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 28 Setembre 2022
  • Comparteix