Tornar

Cartell promocional de Fitzroy Quatre dones al límit al Teatre Borràs

Quatre escaladores al límit

Jordi Galceran és el responsable d'aquesta comèdia intel·ligent sobre unes dones alpinistes.

Dramaturg, guionista i traductor, Jordi Galceran és molt conegut per la seva obra El mètode Grönholm, tot un èxit de públic i crítica a tot el món. Ara, arriba al Teatre Borràs Fitzroy - Quatre dones al límit, la seva nova proposta. Estem davant una comèdia intel·ligent sobre quatre amigues, totes alpinistes, que estan a punt de pujar al Fitz Roy, el cim més alt entre l'Argentina i Xile. És una ascensió perillosa, i molt pocs ho han aconseguit.

Es tracta d´una comèdia sobre dones interpretada per dones, però també té elements de drama. La veritat és que convida a la reflexió, ja que cadascuna d'elles té els seus propis problemes i aspiracions en la vida. Està protagonitzada per quatre actrius amb un gran talent com són Sílvia Bel, Míriam Iscla, Sara Espígul i Natalia Sánchez, aquesta última madrilenya, però que s'expressa en un perfecte català après en un temps rècord. Una d'elles, la Bel, en sap, d'alpinisme, i va contribuir, al costat de diversos assessors, a donar versemblança a les escenes. A la direcció, Sergi Belbel.

L'obra està ambientada en una situació límit, i es desenvolupa en un campament improvisat, on aquestes alpinistes esperen que millori el temps per escometre l'ascensió. Totes quatre, amagades en un sortint de la roca i aïllades, enmig d'una tempesta, comencen a reflexionar sobre les seves vides. A més, sorgiran alguns problemes que les fan dubtar de si podran dur a terme aquesta complicada missió. Si es rendeixen, ja no podran complir una de les seves principals metes en la vida. Estan disposades a posar en perill les seves pròpies vides? I per a què?

Les entrades per a aquesta obra poden adquirir-se des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 25 Gener 2023
  • Comparteix