Tornar

Cartell promocional de Las putas amas (de casa)

Dos talents femenins de la comèdia

Patricia Sornosa i Patricia Espejo, dues monologuistes d'alçada, protagonitzen uns divertits monòlegs al Teatre Borràs.

Patricia Sornosa i Patricia Espejo formen un gran duo còmic. Sornosa és també escriptora, actriu i comunicadora feminista.  El seu estil és directe, combatiu, i Espejo té també una llarga trajectòria en el món de l'humor.

El seu espectacle Las putas amas (de casa) s'estrena al Teatre Borràs. Es tracta d'una conversa constructiva que, des de la complicitat, tracta temes universals i en moltes ocasions quotidians.

Totes dues són habituals de programes de Comedy Central i d'espais com El Club de la comedia o Buenafuente (Late Motiv). Aquí ens presenten un espectacle de monòlegs en el qual ens explicaran algunes veritats.

Són amigues, espontànies i naturals. Gairebé sense guió, aconseguiran fer-nos riure tractant els temes sempre amb un punt de vista femení i amb molt d'humor.

Les famoses còmiques valencianes ens permetran evadir-nos i gaudir d'una bona estona plena de rialles i de pura comèdia en una surrealista barreja, que ens ofereix un punt de vista diferent de les coses. De fet, aconseguiran que ens oblidem dels nostres prejudicis.

Estan molt còmodes a l'escenari, i malgrat comptar amb un guió bàsic, part del seu espectacle és la interacció amb el públic, amb el qual comparteixen experiències i tracten temes com les relacions de parella, la maternitat o els problemes de la nostra vida diària.

I el seu missatge és alhora entretingut però combatiu, en un espectacle pensat per a adults. Amb el seu llenguatge descarnat totes dues s'inspiren per als seus monòlegs en els defectes humans. Obertament feministes, s'allunyen de la correcció ideològica per oferir un mostrari dels assumptes que més les irriten. I els tracten de forma directa i contundent.

Les entrades per a aquest espectacle es poden adquirir des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 08 Setembre 2022
  • Comparteix