Tornar

Moment de l´espectacle A mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)

Un personatge que remou consciències

S'estrena a DAU al sec l'espectacle multidisciplinari A mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía).

Els orígens d'aquesta obra es remunten al 2016, i es va poder dur a terme gràcies a una ajuda de FiraTàrrega. El dramaturg Marc Rosich i Roberto G. Alonso es van proposar que l'espectacle creixés i s'expandís. Primer el van representar en espais poc convencionals, racons, places, descampats..  per traslladar després l'espectacle a Barcelona. Ara, és a la sala Dau al sec.

La protagonista és una dona madura que ens explica les seves penes.Sabrem com ha arribat a la situació en què es troba, vivint sota un pont i, de forma gairebé obsessiva, somiant a imitar les heroïnes de les novel·les de Tennessee Williams o les dives de la cançó.

 L'obra s'instal·la al teatre. Però en lloc d'intentar crear una escenografia, el que han fet els seus responsables és desmuntar el teatre mateix, buscant connectar amb el públic, transmetre-li un missatge.

A mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía) és una obra feta a mida de l'intèrpret, Roberto G. Alonso. Inclou dansa, playbacks, monòlegs, teatre i melodrama. El resultat, per tant, és força inclassificable.

És teatre, però alhora és una obra molt personal. La història d'una dona madura desnonada de la seva llar. Els seus monòlegs, els seus gestos, tos en ella denota la pèrdua, la solitud i l'aïllament que pateix. És el fruit d'una societat que dona l'esquena a les persones que viuen diferent del que és políticament correcte. Arran d´un fet puntual, no poder pagar la hipoteca, es va quedant sola. Desapareixen la seva parella, les seves amistats... fins que no queda res.

L'obra està de plena actualitat, i és molt realista. Parla de moltes situacions que ens trobem avui dia. No és un teatre edulcorat. Ens mostra les problemàtiques amb tota la seva cruesa.

Les entrades per a aquest espectacle es poden adquirir des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 11 novembre 2022
  • Comparteix