Tornar

L'artista apareixent en la foscor des de darrera d'una porta en un moment de la representació

El Teatre Gaudí ens descobreix el clown Fred Blin a 'Sempre tenim raó?'

Com és un pallasso del segle XXI? Veniu al Teatre Gaudí Barcelona de l'11 al 21 de març i us presentaran Fred Blin, un clown absurd, boig, atrevit i capaç de fer allò que ja pensàveu que no aconseguiria ningú més: sorprendre-us.

Us parlem de Frederic Blin o, com se'l coneix quan puja a l'escenari, de Fred Blin, un clown modern que, de fet, no anava ni tan sols per artista. Va néixer a Le Mans, a la regió francesa del Loira i va fer estudis de geografia, però de seguida es va sentir atret pel món del circ i va començar a aprendre les tècniques del clown. A l'escola on es preparava va conèixer Patrick Valette i Matthieu Pillard, amb els quals va formar un trio de pallassos, Chiche Capon (batejat així en referència a Les disparus de St. Agil, un film francès del 1938 on surt Erich von Stroheim), que ha fet riure de valent els francesos durant anys.

Ja fa un temps que Frederic Blin ha començat una carrera de clown en solitari que l'ha fet triomfar a França amb obres com Sempre tenim raó? Wich witch are you? que, ara, arriba a Barcelona. L'artista ha après castellà per representar el seu muntatge. Intentarà presentar el seu espectacle fent front a tota mena de problemes, i fent ús d'un sentit de l'humor extraordinari i esmolat i d'un llenguatge corporal especialment efectiu.

L'obra ens parla del fracàs, el dubte, la ineptitud i el que és irrisori, a propòsit d'un ésser que voldria esdevenir un home egoista i independent. O potser una dona, tot i que això ho trobarà massa difícil...  I és que Sempre tenim raó? Wich witch are you? parla sobre la diferència i, especialment, sobre la naturalesa dels éssers humans.

Fred Blin és el director, dramaturg i únic actor d'una peça de clown modern que és urgent que veieu si teniu ganes que, un cop més, us sorprenguin des de dalt d'un escenari. 

Si voleu veure Sempre tenim raó? Wich witch are you?, veniu al Teatre Gaudí Barcelona, però abans consulteu el web d'aquest espai teatral.

Data de publicació: Dilluns, 15 març 2021
  • Comparteix