Tornar

Protagonistes de M'esperaràs al Teatre Gaudí

Una comèdia molt divertida

M'esperaràs, de Carles Alberola, s'estrena al Teatre Gaudí.

Estrena Morena torna als escenaris per presentar-nos la seva nova proposta, una divertida comèdia de personatges. M´esperaràs s´estrena al Teatre Gaudí.

En Jaume, un home d'èxit, i la seva dona, la Raquel, són una parella aparentment ideal. Decideixen anar a sopar a casa del seu amic Rubèn, escriptor i professor. És un intel·lectual que té molts problemes en la seva vida amorosa, un home separat i complicat. Però tots dos volen que sigui feliç. Han decidit buscar-li parella. En aquest context apareix la Pilar, germana de la Raquel. Però la Pilar no és, ni molt menys, com el Rubèn s'esperava i la situació es va complicant.

Els embolics, les mentides i les infidelitats van succeint-se al llarg d'aquesta obra. Tota l'acció es desenvolupa en un sopar que estarà ple de girs i embolics entre els personatges. Entrades, sortides i diàlegs ràpids que requereixen una gran coordinació. Sota la direcció d'Albert Gonzàlez, està ambientada en un escenari auster.

M'esperaràs, de Carles Alberola, és un vodevil que destaca per les interpretacions de veterans actors com Pep Muñoz, fent d'un seductor de bona posició econòmica i casat, però amb ganes de separar-se (tot i que el seu matrimoni sembla anar força bé); la seva parella, una dona que no sap el que vol (Marta Tricuera); i el professor, un paper interpretat per Carles Prats, un home incapaç de trobar l'amor i uns dels més divertits de l'obra.

L'obra fa servir jocs de paraules, acudits i altres recursos per presentar-nos una situació extrema. I aconsegueix fer-nos passar una bona estona i que ens oblidem dels problemes.

Les entrades per a aquesta obra les podeu adquirir des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 17 novembre 2022
  • Comparteix