Tornar

Moment de l'obra Autónomos, el musical

Comèdia sobre l'amistat i la superació

Torna al Golem'S la setena temporada de la comèdia Autónomos, el musical.

Un espectacle que va rebre 10 nominacions en 9 categories en els premis del públic de BroadwayWorld. El Golem ́S estrena la setena temporada d'Autónomos, el musical, una comèdia sobre el món laboral però que, en el fons, ens parla de moltes coses, entre elles de l'amistat i la necessitat de no enfonsar-nos en la misèria quan els problemes aguaiten.

Innovadora i desenfadada, l'èxit ha acompanyat aquesta obra. Amb grans dosis d'humor negre i crítica social, ens presenta un empleat que, després de ser acomiadat de la seva empresa, no té més remei que convertir-se en freelance per sobreviure en el competitiu món laboral.

En el seu ardu i burocràtic camí trobarem també un gestor molt particular i un gurú dels negocis. I sempre amb l'amenaça de la cruel Agència Tributària com a teló de fons. Part del seu èxit es deu al seu ritme desenfrenat i també a les expressions que utilitzen els actors.

Interpretada per Àlex Martínez Vidal, popular per la seva col·laboració en programes com Està Passant (TV3) o La Primera Hora (RAC105), i Andreu Rami, l'obra compta amb la col·laboració especial d'Elisenda Carod, Jaïr Domínguez, Juanra Bonet, Alba Florejachs, Ignasi Taltavull i Merche Ochoa.

Acompanyats de la millor música en directe, Autónomos, el musical aconsegueix despertar l'interès –i les rialles– de l'audiència amb aquesta gran barreja de gèneres. Aquesta és potser una de les claus del seu èxit. Es tracta d'una proposta molt original, que va més enllà dels monòlegs d'humor habituals.

Les entrades es poden comprar des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 28 Octubre 2022
  • Comparteix