Tornar

Fotografia de les ballarines que intervenen a Woman

‘Woman’, una proposta d’impacte

Poder, glamur i coratge convergeixen sobre l’escenari en un espectacle multidisplinar d’Aarón Vivancos que és pur entreteniment.  

Aarón Vivancos compta amb més de 20 anys de trajectòria professional en el món de la dansa i l’espectacle com a solista i, sobretot, com a membre de la companyia d’èxit internacional Los Vivancos. Amb els seus germans ha recorregut escenaris de més de 60 països i ha rebut nombrosos premis internacionals. Ara, amb la seva pròpia productora, Aarón Vivancos Entertainment, posa en marxa l'espectacle Woman. Toda la fuerza que cabe en un escenario, del qual n’és productor, director i compositor musical, amb el suport del seu germà Elías Vivancos a la coreografia i de Pilar G. Almansa en els textos.

L'espectacle reivindica el poder històric del gènere femení a través de set actes en què es descriuen diverses situacions que moltes dones han experimentat en diferents moments de la seva vida. El concepte de dona que Woman desplega és plural i divers, i apel·la a l’ideari d’una força i d’una llibertat emancipadora que desterra imaginaris i dimonis propis i aliens.

Tot i que la dansa és l’ingredient primordial, la dramatúrgia hi té també un paper destacat, que en aquest cas recau en l’actriu Dafne Fernández. El treball interpretatiu aborda, en clau oberta i artística, el retrat de qüestions com les discriminacions històriques, l’empoderament i la lluita per l’equitat com a claus per crear noves oportunitats per a un món sense violència on imperi la vida.

Es tracta d’una gran obra multidisciplinària que combina la dansa interpretativa amb el flamenc d’avantguarda, l’expressió teatral, els grans efectes audiovisuals (videoart de gran format en 3D) i una música al més pur estil de les grans bandes sonores de pel·lícules. Al llarg de 100 minuts, set ballarines i un ballarí de primer nivell com Tania Martín, María Gayubo, Celia Ñacle i Carlos Romero evolucionen damunt de l’escenari amb una composició original enregistrada per l’Orquestra Simfònica de Budapest i per professionals reconeguts per l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques de Hollywood o pels Premis Grammy.

El preu de l’entrada oscil·la entre 14 i 35 euros i es pot adquirir de forma anticipada en aquest enllaç. Fidel als seus principis, Woman destinarà part dels ingressos de la gira a diversos projectes de suport a dones i infants.

Data de publicació: Dimarts, 06 Juny 2023
  • Comparteix