Tornar

Cartell promocional del monòleg d´humor a la Sala ÓN

Somriures i aperitiu

Vine a la Sala ÓN Barcelona i descobreix els millors monòlegs d'humor a l'hora de l'aperitiu.

Els caps de setmana són el millor moment per relaxar-se i fer l'aperitiu en família o amb amigues i amics. Ara, la Sala ÓN ens proposa un pla que combina aquesta tradició tan popular a Barcelona amb el millor humor, de la mà d'alumnes i exalumnes de la Stand Up Academy de Barcelona.

Aquesta escola de formació fa cursos de monòlegs, en els quals es treballa el text i la interpretació, i és una autèntica factoria de nous talents del denominat Stand Up Comedy

Aquest estil de comèdia permet a l'actor i humorista dirigir-se directament a una audiència present en el lloc, generalment amb un text que expressa la seva visió del món, interactuant amb el públic. A Espanya, l'èxit es va produir el 1999 amb la creació del canal Paramount Comedy. A més, aquest mateix any comença el programa El club de la comedia, adaptació en obert del popular format còmic.

Es consoliden així noms com Eva Hache, Ángel Martín, José Juan Vaquero, David Broncano, Joaquín Reyes o Gabriel Cordoba. Precisament aquest últim, que actualment exerceix de director i professor de la Stand Up Academy, és el responsable de l'espectacle Monólogos & Vermut.

Es tracta d'un esdeveniment que promet diversió des del primer segon, combinant l'ambient relaxat propi de l'hora de l'aperitiu amb els millors monòlegs d'humor sobre el diví i l'humà. Entre copes, el mateix Cordoba acompanyat d'alguns dels seus més avantatjats alumnes ens proposaran passar una estona agradable per oblidar els nostres problemes.

La Sala ÓN és un espai pròxim i agradable, precedit d'una zona de bar, amb un aforament limitat. Es poden reservar les entrades en aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 18 Agost 2022
  • Comparteix