Tornar

Moment de l'obra Mitja taronja al Teatre Tantarantana

Una reflexió sobre les relacions de parella

Mitja taronja, una comèdia que qüestiona les expectatives en les relacions.

El Teatre Tantarantana i La Canina s'uneixen per presentar Mitja taronja, una obra que posa en qüestió les expectatives que sovint tenim en les nostres relacions. La comèdia, que forma part del projecte de suport a la creació #fàbricadecreació, és una coproducció que es troba actualment en cartellera a la sala Àtic22 del Teatre Tantarantana.

L'obra, amb direcció i dramatúrgia de Sílvia Navarro, ens mostra una situació que molts de nosaltres hem viscut alguna vegada: un sopar amb amics per inaugurar una casa nova. Tanmateix, el que semblava ser una nit tranquil·la i divertida es complica quan el solter del grup, en David, presenta la seva nova parella, que no encaixa en els estereotips tradicionals. Els altres personatges, l'Adam i l'Eva, reaccionen força malament a aquesta revelació i han de confrontar les seves pròpies fílies i prejudicis per acceptar que el seu amic està enamorat i té una parella que, per a ells, no és la més adequada.

L'obra explora el mite del mateix nom, el de la "mitja taronja", que sosté que necessitem trobar la nostra parella ideal per ser feliços, i qüestiona aquesta idea i els prejudicis que sovint tenim sobre les relacions oferint una reflexió intel·ligent i divertida sobre el tema. 

Aquesta comèdia romàntica qüestiona la necessitat de seguir estereotips en les relacions de parella. A través d'un sopar entre amics, es posa en escena la idea que cada relació és única i que no hi ha un manual universal per a totes elles. Amb una posada en escena senzilla però efectiva i una química interpretativa excel·lent entre els actors, l'obra fa riure i reflexionar al públic sobre la importància de la diversitat en les relacions.

El projecte de suport a la creació de La Fàbrica de Creació ofereix una oportunitat única per a companyies teatrals independents, com el Teatre Tantarantana i La Canina, per presentar les seves obres i connectar amb nous públics. 

Les entrades poden adquirir-se desde aquest enllaç,

Data de publicació: Dijous, 09 març 2023
  • Comparteix