Tornar

Imatge de l'espectacle Vermunólogos

Monòlegs, tapes i vermut

Tot un clàssic, els vermuts més divertits de Barcelona estan al Cafè-Teatre Llantiol.

Dues hores de riure contínues. El Cafè-Teatre Llantiol organitza un monòleg molt especial cada divendres a la nit i els caps de setmana al migdia (els diumenges també, però a les 18:30 h). Es tracta d'un espectacle molt original titulat Vermunólogos. A diferència d'altres de semblants, el que més ens crida l'atenció és la interessant combinació que ens proposen.

I és que estem davant d'una barreja de monòlegs i vermut, com el seu nom indica. Els diàlegs, moltes vegades improvisats, són responsabilitat de Tian Lara i Óscar Sáenz, tot i que mai saps qui pot passar pel seu escenari: és habitual que se sumin a l'espectacle artistes convidats. En qualsevol cas, són tots còmics de l'anomenada stand up comedy, un estil de comèdia en què l'humorista es dirigeix directament a l'audiència interactuant-hi.

L'entrada inclou la invitació a un vermut (i si es repeteix, els preus són molt assequibles) i permeten a l'audiència desconnectar durant el temps que dura l'espectacle.

El local és molt kitsch, però immediatament s'aconsegueix un clima molt agradable, i els monologuistes són molt propers i simpàtics. En un ambient informal, els temes que tracten es basen en les seves experiències personals, en situacions quotidianes de la seva vida. Però sempre narrades amb un gran sentit de l'humor.

I una de les característiques de Vermunólogos és la improvisació. Això fa que cada espectacle sigui un esdeveniment únic, per la qual cosa molts espectadors i espectadores decideixen tornar a viure l'experiència en una altra ocasió. A les sessions no hi poden assistir menors de 18 anys.

Més informació i compra d'entrades des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 22 Desembre 2022
  • Comparteix