Tornar

Tornen els Tallers #EstàsON de primavera

Tornen els Tallers #EstàsON de primavera

Ja està oberta la preinscripció als tallers sobre diferents disciplines de ciència i tecnologia per a nenes i nens de 6 a 12 anys.

Quan es pensa en ciència i tecnologia, moltes vegades no es té una imatge clara del que significa o de tot el que pot comprendre. De fet, es tendeix a identificar aquestes matèries amb conceptes com ‘difícil’ i ‘complicat’. Per a trencar aquests estereotips i a apropar la ciència i la tecnologia a les nenes i nens d’entre 6 i 12 anys, tornen els tallers digitals #estàsON, els quals a través de diversos cursos pràctics i divertits explicaran alguns temes com quin paper té la llum en la formació de colors.

Així mateix, a partir del 10 de maig fins al 2 de juliol, les Biblioteques de Barcelona i Barcelona Activa ofereixen una programació d’allò més diversa mitjançant sis cursos: El misteri dels colors, STEAM elèctrics, STEAM juguem a programar robots, Posa’t a prova amb l’STEAM, STEAM pel medi ambient i Il·lumina't amb l’STEAM. Aquestes activitats, dividides en dues franges d’edat (de 6 a 9 i de 9 a 12) ensenyaran a les persones assistents conceptes com què és la programació, com funciona l'electricitat, reptes d’enginy, etc. I tot es durà a terme des d’un enfocament participatiu i entretingut que pretén captar l’interès de les nenes i els nens.

Amb aquesta iniciativa es busca aconseguir que es perdi la por definitivament a les ciències i es comenci a gaudir d’elles. A més d’oferir una perspectiva nova que a vegades es perd a les aules i de fer que nenes i nens coneguin referents a una edat en la qual encara s’estan formant els gustos i les vocacions.

Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 10 maig 2022
  • Comparteix