Tornar

Fotografia de Bewis de la Rosa.

Transformació social al ritme de rap rural amb Bewis de la Rosa

L’artista manxega presenta el primer àlbum Amor más que nunca, en el marc del circuit del Barcelona Districte Cultural. 

L’amor i el món rural són dos temes centrals en el disc debut de Beatriz del Monte, coneguda artísticament com a Bewis de la Rosa. Amb una proposta musical carregada de discurs crític, la cantant ofereix unes lletres que parteixen des de l’amor i l’art com a mitjans de transformació social. No deixeu passar l’oportunitat per conèixer el directe d’aquest àlbum que tindrà lloc els dies 24, 26 i 27 d’abril.

Bewis de la Rosa fusiona música, dansa i performance en un univers farcit de referències de la tradició manxega, la seva terra natal. L’any 2021 va encetar el projecte musical en què investiga i desenvolupa el concepte de rap rural, una idea que dona forma a l’àlbum Amor más que nunca, oferint temes com Manifiesto, Me estoy oxidando, Mal agüero o A sal.

Les cançons d’aquesta artista interdisciplinària beuen del rap, el hip-hop, la música llatina i el folklore, amb la col·laboració en el so del productor musical G. Rams. Les lletres exploren qüestions com el pensament crític, el transfeminisme, el decreixement, la ferida històrica i la salut mental. Amb una proposta artística audaç, fresca i coherent, l’artista convida a la transformació des de tots els àmbits. 

Bewis de la Rosa és cantant, compositora, ballarina, actriu, coreògrafa, investigadora i professora en l’àmbit de la dansa i el teatre físic. A més a més, és escriptora de teatre, poesia performativa i pensadora i, des del 2014, dirigeix la Compañía de Investigación en Danza y Teatro-físico Malditas Lagartijas. 

Si voleu descobrir el món musical i escènic de Bewis de la Rosa, no us perdeu l’esdeveniment que es durà a terme en tres espais diferents: el 24 d’abril, al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc, tot i que les places s’han exhaurit; el 26, a les 20 h, al Centre Cívic Urgell i el 27, a les 18 h, al Centre Cívic Can Basté. Pel que fa a aquestes dues sessions, l’entrada és gratuïta, però cal reservar-la a partir del 22 d’abril. Podreu fer-ho des del web del Barcelona Districte Cultural

Data de publicació: Dimecres, 17 Abril 2024
  • Comparteix