Tornar

 Sis nois sobre l’escenari amb els braços oberts de la mà mentre els cau confeti.

Tres dies d’il·lusions i màgia jove, als Lluïsos de Gràcia

El Festival Màgicus celebra catorze anys de talent emergent i acull els artistes convidats Vadim & Elena, del 24 al 26 de novembre. 

L’espai del barri de Gràcia torna a omplir-se de màgia amb el Festival Màgicus, un esdeveniment que té l’objectiu de promocionar i formar talent jove dins de l’àmbit en qüestió. Durant aquesta catorzena edició, podreu gaudir del concurs amb les categories de màgia de prop i màgia d’escena; una gala amb l’espectacle de Vadim & Elena i, finalment, una jornada dedicada a la formació amb un taller infantil i una classe magistral. Si voleu endinsar-vos en aquest món fascinant, anoteu a l’agenda: del 24 al 26 de novembre.

El festival comença amb el concurs Màgia Jove, un dels actes més destacats de l’esdeveniment que us permetrà conèixer els mags i les magues emergents que tenen entre 14 i 25 anys. El concurs se centra en dues categories, d’una part, la relativa a la màgia d’escena que es durà a terme divendres i en la qual participaran cinc joves promeses de l’àmbit i, de l’altra part, el dissabte 25, serà el torn de la màgia de prop. Durant l’assaig previ a les gales de concurs, els participants disposaran de l’assessorament de l’il·lusionista professional Enric Magoo. De cadascuna de les seccions en sortirà un guanyador nomenat per un jurat amb professionals de màgia i del teatre format per May Closa, Enric Magoo, Teia Moner i Jose Angel Suárez.

La gala de màgia se celebrarà dissabte i serà presentada per Joaquín Matas, el reconegut mag especialitzat en màgia d’escena i de proximitat, mentre que combina l’il·lusionisme amb dosis d’humor i ironia. Per a l’edició d’enguany, els mags internacionals convidats són Vadim & Elena, ell és enginyer i ella és maquilladora professional, amb un número de grans il·lusions que us deixarà bocabadats. El duet ha rebut diversos premis en diferents campionats de Rússia i, aquest any, han quedat primers al campionat italià CIM FISM on van endur-se la Bacchetta Magica d’Oro 2023. A més a més, a la gala s’hi podran veure les actuacions dels guanyadors de les categories de màgia d’escena i màgia de prop, juntament amb els dos finalistes de l’àmbit d’escena.

La jornada de diumenge es farà un taller infantil (edat recomanada de 6 a 12 anys) per descobrir el món de la màgia a partir de jocs bàsics i senzills, a càrrec de Naikari de l’Associació Catalana d'Il·lusionistes (ACAI—SEI). D’altra banda, us espera una classe magistral amb els dos mags internacionals Vadim & Elena

Aprofiteu l’ocasió per viure tres dies plens de jocs de mans, trucs i artifici per il·lusionar-vos i endinsar-vos en un món misteriós i sorprenent. És un esdeveniment idoni per gaudir en família durant els dies 24, 25 i 26 de novembre als Lluïsos de Gràcia. L’horari varia segons l’activitat i el preu de l’entrada també (el concurs és de 4 €; la gala i la classe magistral són 12 € respectivament; i el taller infantil és de 8 €). Si voleu comprar les entrades, podeu fer-ho des de la pàgina web del Festival Màgicus

Data de publicació: Divendres, 17 novembre 2023
  • Comparteix