Tornar

Les intèrprets de Les tres senyores

Estereotips i humor amb el prisma del 'burlesque'

Les tres senyores és un xou de varietats, amb guió de Montserrat Marro Sales, en què en cada vetllada es convida algun artista perquè les funcions siguin úniques.

Un divendres al mes el Golem's es vesteix de burlesque. Es coneix amb aquest nom un tipus d'espectacle o format teatral sorgit durant el segle XIX amb diverses arts escèniques i en to de comèdia, habitualment valent-se de la paròdia, l'exageració i la ridiculització de determinats temes. Comparteix similituds amb el cabaret, originari de França, o el music hall britànic. L'espectacle de burlesque que podreu veure al teatre del número 64 del carrer de Sant Lluís té per títol Les tres senyores i l'interpreten cinc artistes: Lily La Rosa, Miss Sweet Mimi, Evita Dinamita, Anita Díaz Escriche i Montserrat Marro Sales. Aquesta última és l'autora del guió i també qui fa de mestre de cerimònies i, junt amb Anita Díaz Escriche, és la veu cantant en els temes musicals.

Les tres senyores es defineix com un xou de comèdia multidisciplinari amb veus en directe. Prometen que cada nit d'espectacle és única i irrepetible. El motiu principal: la invitació a artistes diferents en cada vetllada a què pugin a l'escenari. Quant al contingut, el muntatge juga amb els estereotips i els rols "que ens separen i ens marquen", es pot llegir en el programa de mà, sempre amb humor, frescor i picardia, però amb un objectiu clar, més enllà de fer passar una bona estona: descobrir què significa ser dona en la societat actual. Un espectacle que viatja als anys més dolços d'aquest tipus de format i que probablement no deixa cap persona indiferent de les quals s'asseuen a veure'l.

Trobareu més informació i entrades en aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 11 novembre 2022
  • Comparteix