Tornar

Els Vespres de la UB arriben a la majoria d’edat consolidats com el principal bressol de música emergent del país

Música a la fresca a la Finca Pedro i Pons de la Universitat de Barcelona.

Fidel a la seva cita anual amb els estius de Barcelona, el cicle Els Vespres de la UB presenta la seva XVIII edició amb un cartell que combina els ritmes festius i ballables amb reflexions al voltant de debats actuals, com ara els drets LGTBIQ+ o la salut mental. Entre l’11 i el 20 de juliol, hi actuaran:

Al·lèrgiques al Pol·len, que amb el seu darrer elapé fan un crit a la sororitat, a trencar amb els mites de l’amor romàntic i a viure la vida com un mateix tria.

Paco Te Quiero, format per cinc joves de Barcelona que s’expressen amb guitarres brutes, melodies enganxoses i ritmes accelerats. 

Okdw, projecte que combina amb desimboltura una amalgama d’estils que van des del rythm-and-blues, el soul i el jazz fins al pop.

Julia Amor, presentarà el seu nou disc, Lo que pensé que era el amor, una lluita per trencar per sempre amb allò après i córrer decididament cap a la llum.

Els concerts tindran lloc a la Finca Pedro i Pons (avinguda de Vallvidrera, 25), situada als peus de Collserola, ben comunicada i amb unes vistes extraordinàries de Barcelona. Els concerts començaran a les nou del vespre i tenen un preu subvencionat de 5 €, que inclou una consumició, podent ser completada, amb àpat inclòs, en el servei de bar.

Els Vespres de la UB s’ha convertit en el principal bressol de la música emergent del país i en una cita ineludible de les nits d’estiu.

Més informació.

Data de publicació: Dimarts, 04 juliol 2023
  • Comparteix