Tornar

Els tres protagonistes de la vetllada musical en un retrat conjunt amb els seus instruments

Veus de l'altra banda de l'Atlàntic a La Deskomunal

Triple concert de Sara Aldana, Ezeplan i Hernán Platt.

Un nou projecte d'indie i electrònica, un rei del folk i una veu colombiana. Són els tres protagonistes del concert que han preparat a l'espai cooperatiu La Deskomunal per al dijous, 23 de març i que ens acosta a sons, alguns de més tradicionals i d'altres no, tant de l'Amèrica Llatina.

En aquest concert podrem descobrir veus emergents de la màxima modernitat, com la d'Ezeplan, la proposta que lidera el músic, productor i DJ Ezequiel González. Ell va néixer a l'Argentina i en la música que fa utilitza unes veus de caràcter futurista, enèrgiques i que busquen motivar els qui les escolten. Les combina amb sintetitzadors i uns beats de la màxima contundència. El seu so fusiona la intensitat del techno amb sons propis del house i elements de l'indie pop-rock.

No serà l'única proposta de la nit, ja que a La Deskomunal compareix també Sara Aldana, una intèrpret, compositora i arranjadora colombiana amb residència a Barcelona que fa sonar música del Pacífic i de la regió andina colombiana. Toca la guitarra i el saxòfon, però no us heu de perdre la seva veu, protagonista d'unes actuacions especialment emotives.

Tanca la vetllada un altre músic argentí, aquest cop el cantautor Hernán Platt. Ell s'inspira en la natura i en els viatges, siguin físics o interiors, per tal de cantar uns temes que combinen els ritmes d'avui i els sons tradicionals. Segur que farà sonar cançons del nou disc que va editar l'any 2022: Un viaje.

Si voleu saber com sonen en directe Ezeplan, Sara Aldana i Hernán Platt, veniu a La Deskomunal, però abans consulteu la informació sobre aquest concert triple al seu web.

Data de publicació: Divendres, 17 març 2023
  • Comparteix