Tornar

‘Viaje a la Luna’. Fotografia de Sílvia Poch

El viatge lunar de Federico García Lorca

El Teatre Lliure i IT Teatre presenten l’espectacle ‘Viaje a la Luna’, dirigit per Marta Pazos.

Viaje a la Luna és l’únic guió de cinema que va escriure Federico García Lorca, i el va fer mentre vivia a Nova York com a resposta al film Un chien andalou, a Buñuel i Dalí. El projecte IT Teatre, del Teatre Lliure i l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, l’ha convertit en un espectacle sense text que pujarà a l’escenari del Lliure de Gràcia. L’espectacle està dirigit per Marta Pazos, una de les artistes de l’escena espanyola i francesa amb més inquietuds, i tindrà lloc entre el 3 i el 14 de febrer.

IT Teatre és la novetat d’aquesta temporada, un projecte coproduït pel Teatre Lliure i l’Institut del Teatre que té com a objectiu promoure el contacte dels graduats de l’Institut amb els mètodes escènics més innovadors en l'àmbit europeu. El projecte es va començar a dur a terme el curs 2016-2017, i aquest any s’han seleccionat els graduats d’interpretació Laia Alberch, Marc Domingo, Rut Girona, Cristina Martínez, Clara Mingueza, Mariona Rodríguez, Gal·la Sabaté i Paula Sunyer, a més dels dos ajudants de direcció Sadurní Vergés i Àlex Pereira, també graduats en aquest itinerari.

Les entrades costen entre 9 i 29 euros i ja les podeu comprar a través del web del Teatre Lliure, en què també podreu consultar els horaris de les diferents funcions.

Data de publicació: Dilluns, 01 Febrer 2021
  • Comparteix