Tornar

Dos adults i un nen s'endinsen en un món de meravella en el cartell que anuncia l'experiència

Viatge immersiu a un dels grans festivals musicals d'Europa

Els cinemes Aribau dediquen una sala a una experiència que combina la música i la tecnologia.

Heu anat algun cop a Tomorrowland? Doncs aquest gran festival belga ve de visita a la capital catalana per mostrar als barcelonins i barcelonines de la manera més espectacular què és i què ofereix als qui hi participen. Tot, sense sortir de la Sala 5 Immersive dels cinemes Aribau. Del 15 de desembre al 5 de maig, veniu a The Great Library of Tomorrowland.

Aquí us parlaran sobre un gran festival de música que té com a escenari la localitat belga de Boom, on cada any estan convocats els grans noms de l'escena de la música electrònica. Es calcula que cada edició, prop de 400.000 persones de dos-cents països diferents es concentren en aquesta localitat per tal de ballar, deixar-se endur per la música i gaudir d'una gran diversitat de subgèneres de la música electrònica.

L'any 2005 es va celebrar la primera edició del festival, aplegant ja en aquell moment el bo i millor del panorama de la música digital. Aquesta oferta musical s'ambienta en un espai decorat com un món de màgia i fantasia.

I en aquest món fabulós, precisament, us endinsareu quan accediu a la Sala 5 dels Aribau. Durant prop d'una hora (hi ha sessions durant tot el dia), veureu en un espai de més de mil metres quadrats, tot d'instal·lacions d'art digital o d'objectes relacionats amb el festival. Serà la manera com podreu explorar de primera mà les característiques, els objectius i els valors d'aquest festival, entrant en un metavers de realitat virtual.

Aquí coneixereu l'univers de Tomorrowland i els mons diversos que hi tenen cabuda, entre els quals el món del gran arbre (World of the Great Tree) i el reialme de la melodia (Realm of Melodia).

És, d'una banda, una introducció a l'univers d'un dels principals festivals de música electrònica del continent i, de l'altra, una de les noves formes de diversió que fusionen tecnologia i creació i que marquen un canvi de paradigma en l'oferta d'oci.

Si voleu submergir-vos en el món fabulós de The Great Library of Tomorrowland, us esperen a la Sala 5 dels cinemes Aribau per viure una experiència immersiva. Abans de venir, consulteu la informació i compreu l'entrada al web.

Data de publicació: Divendres, 08 Desembre 2023
  • Comparteix