Tornar

Cartell de Desplaça’t 2024.

Vint anys del Festival d’Arts de Carrer

El cap de setmana del 25 i 26 de maig arriba el Desplaça’t amb un ampli programa d’activitats culturals per celebrar la innovació i la creativitat.  

El Centre Cívic Casa Groga ho té tot preparat perquè gaudiu d’una festa cultural amb dansa, circ, tallers, propostes familiars i espectacles, gràcies al Desplaçat, el Festival d’Arts de Carrer. Aprofiteu l’oportunitat de participar en aquest esdeveniment ple de creativitat i diversió, que tindrà lloc a la plaça de Meguió, al barri de Sant Genís dels Agudells.

La celebració del 20è aniversari començarà el 25 de maig, a partir de les 12 h, amb la música Monturiol's Band que posarà ritme a la jornada mentre els assistents pinteu el Mur Jove, un taller de grafit dirigit per Malicia. També podreu veure el resultat d’una exposició col·lectiva creada per l’alumat de batxillerat artístic de l’Institut Vall d'Hebron. A més, podreu participar en el campionat de ping-pong i en la instal·lació interactiva El Minigolf, creada per Mumusic Circus, amb la presentació a càrrec d’Alba Millaruelo.

A les 18 h, tindreu l’ocasió de gaudir d’una exhibició de danses urbanes, a la plaça Meguidó, amb Cia Fabulous Funkers, Colectivo KAMPAI i el duet format per Miriam Valero i Guillem Sanabra, entre d’altres. L’esdeveniment serà presentat per MORA, ballarí de popping i freestyle.

L’endemà, 26 de maig, des de les 12 h, les famílies podreu gaudir d’una oferta especial d’activitats incloent-hi propostes de circ a càrrec de l’alumnat de 4t de primària de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, que presentarà un espectacle de carrer juntament amb artistes professionals del món del circ, al ritme de la batucada TocatsXGravi de l'Escola Gravi. També hi haurà tallers de circ per als més petits.

A la tarda, a les 18 h, se celebrarà una marató d’espectacles conduïts per Jordi Ciurana, que combinen dansa, clown i disciplines diverses de circ: Funkypedia, de la Cia. De tal palo; Araké, de la Cia. Clara Larcher; IN, de la Cia. Emiliano Alessi; i L’ànima dels desijtos, de Cia. Non Project Vertical Dance.

Després, a les 19.30 h, el festival clourà amb l’espectacle de circ Cándido, de la Cia. Lanordika, una experiència que us transportarà a un món de màgia i ingenuïtat. 

Finalment, el festival culminarà amb el lluïment de foc a càrrec de la Colla de Diables i Diablons de Montbau

Si cerqueu un cap de setmana farcit de cultura per a totes les edats i preferències, no us perdeu la vintena edició del Desplaça’t que se celebra el 25 i 26 de maig. Els horaris varien segons les activitats i l’entrada és gratuïta. Per a més informació, podeu consultar el web del Centre Cívic Casa Groga

Data de publicació: Divendres, 24 maig 2024
  • Comparteix