Tornar

Una jove intèrpret toca el saxòfon entre dues xemeneies de Gaudí

Vint-i-dos concerts i més de 120 talents emergents, a l'ombra de Gaudí

La Pedrera obre una edició nova del festival Talents Jazz, que un any més porta la música de jazz al terrat de l’edifici més conegut de l’arquitecte de Reus.

De l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), del Taller de Músics, del Conservatori del Liceu... De tots aquests grans centres de formació musical de Barcelona han sortit el centenar llarg de músics i músiques que podreu escoltar entre el 16 de maig i el 26 de juliol sota les fabuloses xemeneies del terrat de La Pedrera. Són nous talents emergents que actuen al festival Talents Jazz.

Veniu a La Pedrera en dijous o en divendres (la sessió del divendres, 24 de maig, passa a dissabte 25, de manera excepcional) i tindreu una cita amb les veus més noves de l’escena jazzística de la ciutat. Han sortit dels centres de formació musical més destacats de Barcelona i us oferiran un concert després que hàgiu fet una visita lliure a les golfes de l’edifici i que us hagin servit una copa de cava que acompanyarà l’actuació.

Entre les primeres cites d’aquest mes de maig, el dijous, 16 i el divendres, 17, us esperen al terrat de La Pedrera els New Rebels (dijous) i el New Dimension Collective, totes dues formacions integrades per músics de l’ESMUC.

El 23 de maig i el dissabte, 25, serà el moment de sentir els projectes nascuts al Conservatori del Liceu. Primer, tindreu el Liceu Vibes Grup & Marc Miralta (dijous, 23) i, el dissabte, 25, de manera excepcional, els Doideca & Toni Vaquer.

Els músics del Taller de Músics que integren l’Aleix Cansell Trio toquen el dijous, 30 de maig, i l’artista Massimiliano Biondi, també sortit de la mateixa escola barcelonina) protagonitza la sessió de divendres, 31 de maig.

La llista de concerts s’allarga durant els mesos de juny i juliol amb propostes com el Camil Arcarazo Quintet i Gruvarna (dies 6 i 7 de juny, respectivament); el Taller de Músics Flamenco Lab. & Manel Fortià i Luna Orleans (dijous, 13 i divendres, 14); el Jaco Pastorius Tribute i els Meet The Jazztet (dies 20 i 21 de juny) o la Liceu Jazz Band & Ramon Prats i el Paula Barranco Quartet, els dies 27 i 28 de juny.

Torneu el mes de juliol i podreu gaudir de propostes que van des del projecte KIW (4 de juliol) fins al Djem Quartet (11 de juliol) o el Bongo & Tm Group que actua el 26 de juliol i posa fi al festival.

Si no us voleu perdre alguns dels millors talents emergents de l’escena barcelonina del jazz, veniu a La Pedrera, però abans consulteu al web d’aquest equipament tota la informació sobre el cicle de concerts Talents Jazz.

Data de publicació: Dijous, 16 maig 2024
  • Comparteix