Tornar

‘The World of Banksy’ arriba a Barcelona

El món de Banksy a l’Espacio Trafalgar

Aquest juny reobre una exposició immersiva sobre l’artista britànic.

Tot i que no es pot saber el grau de veracitat de la informació sobre ell, l’artista de carrer Banksy és conegut a escala mundial pel seu street art. No se sap qui s’amaga sota aquest pseudònim, però el seu art ha anat apareixent pels carrers de Londres i també per altres ciutats com Los Ángeles des dels anys noranta, a través del qual sempre envia un missatge reivindicatiu i dona una visió diferent de temes polítics i econòmics. Finalment, el seu art guerriller arriba a Barcelona amb l’exposició ‘The World of Banksy’, després de l’èxit a París, una experiència que us apropa el seu street art i happenings, fets amb una tècnica anomenada ‘estergit’, en què s’utilitzen pólvores de color i una plantilla amb el dibuix retallat.

Des del 25 de febrer, l’Espacio Trafalgar acull aquesta exposició que us proposa una experiència immersiva en l’art de Banksy, en la qual podreu gaudir de més de 100 obres del grafiter. L’exposició està oberta de dimarts a diumenge des de les 10.00 h fins a les 19.00 h i els dijous ofereix sessions nocturnes que s’allarguen fins a les 22.00 hores.

Les entrades costen 12 euros i es fan descomptes per a estudiants, menors i grups, entre d’altres. Les podeu comprar al web de l’Espacio Trafalgar i són vàlides durant tot el dia, fins que tanca. 

Data de publicació: Divendres, 21 Agost 2020
  • Comparteix