Tornar

Un moment de la funció.
Un espectacle d'ombres.

‘Rere l'ombra de Wendy i Peter Pan’

La companyia Produccions essencials fa reviure el llegendari personatge de J.M. Barrie a l’escenari del Golem’S.

Què passaria si el pare de tot un mite com Peter Pan tingués por que el País del Mai Més desaparegués i tot plegat caigués en l’oblit? Aquesta és la pregunta que Produccions essencials es va formular a l’hora d’abordar la creació de l’espectacle que ara arriba al Golem’S, una proposta immersiva i interactiva que vol fer-nos veure que la societat actual no ha perdut la capacitat d'imaginar ni de somiar, de creure en la màgia i en les fades. Que els temps no han canviat tant i que encara podem viatjar a llocs meravellosos sense moure'ns del seient d'un teatre.

Rere l’ombra de Wendy i Peter Pan és una revisió i actualització del mite creat per J.M. Barrie que, a través de la poesia escènica i del teatre d’ombres, convida a reflexionar sobre què  vol dir fer-se gran. Amb aquest muntatge, el públic familiar es transportarà al País de Mai Més guiat pel seu autor, en un trajecte íntim des d’on podrem somiar i connectar amb el món imaginari del joc i la fantasia. Perquè en aquest país, que trobarem dins un armari, sota una cabana feta amb llençols o en qualsevol altre espai suggeridor, podem ser la Wendy o en Peter, nens perduts, indis o sirenes.

La intenció de Produccions essencials, companyia de teatre de gest, titelles i objectes per a tots els públics que ha desenvolupat un imaginari i una estètica propis, és que tant famílies com infants valorin la fugacitat del temps de joc i aprenguin a apreciar-lo i mantenir-lo al llarg del seu creixement. Com a Rere l’ombra de Wendy i Peter Pan, les seves creacions toquen temes que ens estimulen els sentits, la ment i el cor. La companyia entén el teatre com una eina per despertar la reflexió, alimentar la creativitat i crear experiències emocionals.

Data de publicació: Dimarts, 14 març 2023
  • Comparteix