Tornar

Imatge il·lustrativa de l'activitat.
'Decorem el Sandaru per Nadal'.

‘Si fa fred 2022’, al Parc Sandaru

El centre cívic de Sant Martí obre un cicle d’activitats i tallers de Nadal per viure les festes de manera creativa.

Les festes de Nadal estan molt a prop, i perquè no ens sorprenguin sense saber com decorar l’arbre o parar una taula ben guarnida, alguns equipaments de la ciutat han dissenyat una programació especial de tallers i altres activitats familiars. És el cas del Centre Cívic Parc Sandaru, que amb Si fa fred 2022 vol fer passar una bona estona als infants i deixar admirades les seves famílies amb decoracions creatives i molt originals.

La primera d’aquestes activitats porta per títol Decorem el Sandaru per Nadal! (dissabte 26 de novembre, 11 a 13 h) i estarà conduïda per l’equip de Quei15. Espai Creatiu, una iniciativa per fer créixer la nostra creativitat per mitjà de l’art. Concretament, el taller ensenyarà les nenes i els nens a partir de 5 anys a confeccionar un arbre totalment únic, utilitzant materials reciclats i de manera col·laborativa amb les famílies del barri. 

Del 5 de desembre al 7 de gener serà el torn d’A través del triangle, una exposició d’il·lustracions del col·lectiu 3 Paraigües, i dissabte 10 de desembre, de l’activitat Creació d'una obra d'art amb material reciclat (11 a 13 h), vinculada a l'espectacle Herència de la Cia. Teatre Nu, que s’oferirà dins el Barcelona Districte Cultural (dissabte 17 de desembre, 18 h). Totes aquestes propostes són gratuïtes, però caldrà reserva prèvia per poder-hi participar (a excepció de l’exposició).

El cicle d’activitats nadalenques continuarà fins al 30 de desembre. I justament en la seva recta final, oferirà dos tallers infantils reunits sota un sol paraigua: Nadalet Sandaru. L’un, d’arts plàstiques, i l’altre, d’expressió (teatre, dansa i cant); tots dos s’adrecen a nenes i nens de 6 a 11 anys i tindran lloc entre els dies 27 i 30 de desembre.

Escalfeu motors per a Nadal al Sandaru amb Si fa fred 2022!

Data de publicació: Dimarts, 22 novembre 2022
  • Comparteix