Tornar

Cartell de l'espectacle.

‘Songs of Hope’: un pont de cançons

VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió presenta a L’Auditori un concert de gran qualitat i força escènica.

Malgrat que és la primera vegada que actua a L’Auditori en solitari, VEUS – Cor Infantils Amics de la Unió ha trepitjat els escenaris de mig món des que va néixer, l’any 1996, per revolucionar el món dels cors amb un so blanc i natural, una actitud alhora poderosa i lleugera, harmoniosa i precisa, i una interpretació d’altíssim nivell. La de VEUS és una altra manera d’entendre el cant coral, un desplegament de talent i de força escènica, com podrem comprovar l’11 de juny a la Sala 1 de l’equipament veí de la plaça de les Glòries: la seva actuació se situarà en el marc del projecte Un pont de cançons, coproducció de L’Auditori de Barcelona i el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC).

Sota la direcció de Josep Vila Jover, VEUS hi presentarà Songs of Hope, un espectacle que posa sobre l’escenari la més pura essència de VEUS. Estrenat el 2012 i reeditat cinc anys més tard, Songs of Hope s’articula entorn d’un collage d’obres de compositors catalans i d’arreu, clàssics o contemporanis. Un arc de Sant Martí amb tots els colors i textures que puguem imaginar.

El concert és una experiència sensorial que va més enllà de qualsevol expectativa: música i teatre s’uneixen per meravellar el públic familiar i fer-lo sentir com un integrant més del cor. Acrediten la categoria i singularitat de la proposta els premis recollits en diversos certàmens europeus, o la gira asiàtica que va portar Songs of Hope a Taiwan i al Japó.

Prop de trenta anys de trajectòria, sempre amb Vila Soler al capdavant, certifiquen la vàlua del grup. Songs of Hope és un cant a l’esperança en la veu d’un dels millors cors infantils d’Europa.

Data de publicació: Dimecres, 07 Juny 2023
  • Comparteix