Tornar

Un moment de la funció.
Detall del cartell de la funció.

‘Tu-Tuut!’, contes que viatgen en tren

Un espectacle de Fes-t’ho com vulguis adreçat a la primera infància que fa parada a la Sala Fènix.

La Sala Fènix, un dels primers teatres de Barcelona a reprendre l’activitat després d’uns mesos inusuals, no només obre les portes al públic adult amb la programació de nit, sinó també a les famílies amb nenes i nens ben petits. Una línia artística que aquesta temporada arriba a bord d’un trenet de colors conduït per la companyia Fes-t’ho com vulguis.

Tu-Tuut! és un espectacle de contes per a la primera infància. El tren protagonista recorre les vies carregat d’històries i de personatges entranyables i divertits: un rossinyol que vol trobar la cançó més bonica del món, una mare conill que busca un lloc per posar a dormir el seu fillet... Són contes breus que, a més de fer somiar el públic, abracen objectius com potenciar la seva atenció i concentració, treballar emocions diverses des d’aspectes simbòlics i estètics i afavorir la participació dels nadons en la narració.

El cor del meu tren, La vaca Mariona, El rossinyol, Un lloc per dormir, T’estimo i Si els petons... són les sis històries que viatgen en el trenet de Tu-Tuut! Les acompanyeu?

Data de publicació: Dimecres, 02 Setembre 2020
  • Comparteix