Tornar

Imatge il·lustrativa de l'activitat.
Una de les peces de l'exposició.

Visita en família: Moda, càmera i acció!

CaixaForum Barcelona ha dissenyat una activitat participativa que introduirà les famílies en la història de la moda i el cinema.

Des de mitjan juliol, i fins ben entrat el mes d’octubre, CaixaForum Barcelona acull una mostra al voltant de la relació entre el cinema i la moda, a partir de la mirada de Jean Paul Gaultier, enfant terrible de les passarel·les franceses. Gaultier ha vestit estrelles de la música com Madonna o Marilyn Manson, i ha estat també el dissenyador del vestuari de pel·lícules com Kika, de Pedro Almodóvar, El cinquè element, de Luc Besson, o El cuiner, el lladre, la seva dona i el seu amant, de Peter Greenaway, entre moltes altres.

En paral·lel a l’exposició, l’equipament de Montjuïc organitza activitats com la que us recomanem aquí: Moda, càmera i acció! és una visita per a famílies amb nenes i nens a partir de 6 anys consistent en un recorregut per l’espai expositiu –on hi haurà accions participatives– i un taller final en el qual grans i petits podran aplicar alguns dels coneixements adquirits a la mostra i, sobretot, ser tan creatius com el modista francès. De segur, després d’assistir al festival de formes –agosarades, extravagants, radicals– i colors de les creacions exposades a Cinema i Moda per Jean Paul Gaultier, imaginaran vestits innovadors i plens de fantasia per als figurins d’un gran film!

La visita en família: Moda, càmera i acció! està conduïda per una educadora o un educador, per tal que sigui el més didàctica i accessible possible. Fins al 16 d’octubre, cada diumenge és un viatge per la moda i el setè art a CaixaForum!

Data de publicació: Dijous, 08 Setembre 2022
  • Comparteix