El títol del projecte “Come away with me” celebra el poder evocador de l'art, que ens fa viatjar amb la ment i els sentits, mig expressiu que uneix en una màgica interacció l'obra i el seu observador, transportant-lo en un viatge de l'imaginació i el cor. Aquest viatge és una experiència interior que ens enriqueix a través de la donació, l'apertura solidària i l'ajuda concreta.

La Intenció de l'artista és la de superar les fronteres geogràfiques i assolir la humanitat, per això les donacions han anat íntegrament a entitats i associacions que obren a tot el món per ajudar als que estan patint més: Brasil, Bolivia, Italia, Espanya, Bangladesh... El projecte va néixer durant les fases més tristes del confinament, quan les famílies per animar-se es preguntaven: On voldries anar quan acabi el confinament? Les diferents pròstes van ser transformadas per l'artista Marta Valls en petites aquarel·les que tenen en comú el subjecte que admira una obra d'art en un feliç e intens silenci. Les seves obres d'art preferides es proposen a través d'un càlid i vibrant traç personal per a que puguin ser disfrutades per un número sempre major de persones en una abraçada fraternal i cosmopolita. L'homenatge a l'art i el seu poder evocador es va convertir en la voluntat de contribuir concretament en la lluita contra el COVID-19 i les seves terribles conseqüències, així durant un mes l'artista ja realitzat obres a canvi d'una donació espontània, a discreció del client. Ara el projecte continúa amb l'artista que dóna una part a les associacions. En dos mesos, les donacions han estat entregades en la seva totalitat a: Protezione civile, Creu Roja, Spesa sospesa, La salle Onlus Bolivia, Cas dell Speranza, Asociación Joaquim Gomes, LLiures, Campo Refugiados de Bangladesh, Caritas, Survival international i Emergency.

Inauguració: 9 de juliol 18h. RONDA, c/Consell de Cent 382, Barcelona Del 9 al 24 de juliol PRESENTACIÓ DEL PROJECTE: COME AWAY WITH ME

Fecha de publicación: Lunes, 29 Junio 2020
  • Comparte