Menu

Barcelona Poesia 2023


Les cròniques del Barcelona Poesia

 

Mentrimentres farà la crònica diària dels actes del festival en format pòdcast i la complementarà amb entrevistes, debats i reflexions amb els participants dels actes, que aniran passant pel programa per oferir la seva visió sobre la poesia que escriuen, la que llegeixen i la que tots plegats celebrem al festival. 

D’ençà de 2020, Mentrimentres fa un pòdcast literari setmanal, coordinat per Bernat Reher, Joan Rius, Berta Galofré i Carlos Francesch. El 2023 va arribar als 250 episodis; aquest mateix any va crear un portal web que recull, a més dels programes emesos, crítiques i ressenyes. Actualment és un projecte consolidat i ferm que s’ha convertit en un espai de referència en el sector cultural, especialment en l’àmbit de la literatura.

Els enregistraments en directe amb públic de les cròniques del Barcelona Poesia es duran a terme els dies 15, 16, 17, 20, 21 i 22 de maig, de les 15.30 a les 16.30 hores a la Sala Rambles de l’Oficina Ciutadana de la Cultura (La Rambla, 99). Hi haurà els següents capítols: 

 

 

 


©Ajuntament de Barcelona