Home / Entitats i grups col·laboradors

La fàbrica de Marítim

La fàbrica de Marítim (joves): actualment es realitzen reunions puntuals en el casal. S’ofereix una cessió d'espai, i com a contrapartida han de realitzar activitats dirigides a joves en el casal.

Pàgina web

Cami Escolar

Camino escolar: el Casal de Barri forma parte de este proyecto.
Pàgina web

Creu Roja

Creu Roja – Joventut – Serveis Socials: es realitzen campanyes conjuntes “comissió actes solidaris “ de recollida de joguines, material escolar i roba per a Nadal i Reis al Casal de Barri.
Pàgina web

MACOSA

Jubilats MACOSA-ALSTOM (lluitant pels malats i morts  a causa de l’amiant): participen activament en les activitats del casal, aportant idees i les necessitats d'aquest col·lectiu. Igualment, utilitzen les instal·lacions per a reunions, xerrades, exposicions, col·loquis i projeccions, durant tot l'any. S'ha creat un grup de treball per informar i realitzar un seguiment dels problemes sanitaris generats per l'amiant. És, a més, una entitat allotjada al casal

Pàgina web

Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral (FCPC)

Fundación Catalana para la Parálisis Cerebral (FCPC): se colabora dando soporte en la recogida de tapones de plástico, con el objetivo de financiar parte del transporte de los usuarios de la residencia.

Pàgina web

Institut Barri Besos

Institut Barri Besós: cessió d´espais i col·laboració mútua, participen activament en la “Festa de la gent gran” que s’organitza cada any durant el mes de setembre. En el transcurs de l’any 2016, se’ls hi ha ofert el projecte “Beca-mos” pels joves a partir de 16 anys de l´institut.

 

Pàgina web

Consorci Normalitzacio Linguistica

Consorci de Normalització Lingüística: organitza i imparteix un curs de Català dos dies a la setmana durant tot l'any al Casal de Barri Diagonal Mar.

Pàgina web

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Diagonal Mar

Sant Martí | Adreça: C/ Selva de Mar, 22*32 | Tlf: 934982451