Inici / Nou cicle de formacions al Casal d'Entitats Mas Guinardó

Nou cicle de formacions al Casal d'Entitats Mas Guinardó

Casals de barri. Càpsules formatives per a les entitats i grups. 

La proposta "Entitats i grups al dia" ofereix quatre càpsules formatives per entitats i organitzacions sobre estereotips, primers auxilis, eficiència i comunicació

¿Formes part d’una associació, entitat o grup? Atenció a les activitats formatives que organitza aquest hivern el Casal d’Entitats Mas Guinardó per millorar el dia a dia de les associacions, entitats i grups.

Posa’t al dia amb les diferents propostes de formació pel trimestre d’hivern 2020. Càpsules formatives, cursos i tallers que us facilitaran eines de gestió en el dia a dia de la vostra entitat o grup. Aquestes formacions són gratuïtes i les places limitades. Pots inscriure’t a partir del 2 de gener des de la web.

STOP RUMORS! UNA MIRADA A TRAVÉS DE LA LUPA
Divendres 24 de gener, de 18 a 20 h
Mitjançant exercicis de moviment, de dansa i de teatre explorarem la forma en què utilitzem els estereotips, quins prejudicis tenim, d’on sorgeixen, com els generem i quines possibilitats tenim per minimitzar-los.
A càrrec de Maisa Sally-anna Perk (No Somos Whoopi Goldberg)

Inscriu-te online al taller Stop rumors! Una mirada a través de la lupa

 

PRIMERS AUXILIS. CAPACITAT DE REACCIÓ EN TEMPS 0
Divendres 14 de febrer, de 17 a 19 h
Sessió de dues hores per aprendre tècniques bàsiques d’actuació davant una situació d’emergència. S’explicaran les conductes PAS i VOS i es treballarà la maniobra d’Heimlich contra l’obturació de les vies aèries, la reanimació del sistema cardiopulmonar o compressions cardíaques (RCP), així com la posició lateral de seguretat (PLS).
A càrrec de Sergi Sanmartín (Okinawa Budo Shorei Khan)

Inscriu-te al taller de Primers Auxilis

 

MILLORAR L’EFICIÈNCIA EN LES ASSOCIACIONS I EN LES EMPRESES DE L’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA
Dilluns 17 de febrer, de 18.30 a 20.30 h
En aquesta formació aprendrem a millorar l’eficiència, observant els resultats positius que comporta tant a les associacions, a l’hora d’incrementar el seu impacte en l’entorn, com a les empreses d’ESS, per augmentar la competitivitat en el mercat gràcies a la reducció de costos i a un ús més eficient dels recursos. Estudiarem vies per adquirir i implantar dinàmiques de millora contínua per tal d’assegurar el creixement a llarg termini.
A càrrec de Julieta Goldstein.

Inscriu-te al taller Millorar l’eficiència en les Associacions

 

FES EL TEU PROPI PODCAST
Divendres 13 de març, de 18.30 a 20 h
Taller dirigit a les entitats o grups que vulguin conèixer i experimentar amb el llenguatge radiofònic creant podcasts, continguts sonors per a web o blogs. S’explicarà el mètode de creació d’un podcast, des de l’elecció del tema, el “hardware” o “software” que es pot fer servir per enregistrar-lo, la gravació i fins a la plataforma web per tal de difondre’l.
A càrrec d’Oriol Serra (Orgull Ràdio)

Inscriu-te al taller Fes el teu Podcast

Més informació:

Casal d’entitats Mas Guinardó
Pl. Salvador Riera, 2. 0
8041 Barcelona
Tel. 93 446 14 29
cemasguinardo@qsl.cat

Segueix-nos a les xarxes

Casal de Barri Diagonal Mar

Sant Martí | Adreça: C/ Selva de Mar, 22*32 | Tlf: 933079120