Cursa de la Mercè 2022
Inici/ La Cursa/ Cursa Inclusiva 2K Mercè 22'

Cursa Inclusiva 2K Mercè 22'

La Cursa Inclusiva 2K Mercè 22' és una nova modalitat de cursa inclusiva de 2 km, cohesionada amb la modalitat principal de 10 km.


Inscripcions

Hi participaran les persones amb discapacitat intel·lectual o amb mobilitat reduïda que, per condició física, no puguin fer una distància de 10 km (en cas de dubte, consulteu).


Sortida

Carrer Sepúlveda amb Comte Borrell.


Recorregut cursa mercè adaptada ajuntament de Barcelona


Recorregut

Sepúlveda/Comte Borrell – Viladomat – Av. del Paral·lel – Pl. d’Espanya – Av. de la Reina M. Cristina.

Recorregut cursa mercè ajuntament de Barcelona


Reglament Cursa Inclusiva 2K Mercè 22'

 1. La Cursa Inclusiva 2k Mercè 22' se celebrarà el dia 18 de setembre i està integrada en els dos últims quilòmetres de la cursa Open de 10 km de la Mercè. La sortida serà a la cruïlla dels carrers Sepúlveda i Comte Borrell.

 2. L'hora de concentració dels participants serà a les 9.00 hores.

 3. La cursa està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes majors de 14 anys amb discapacitat intel·lectual o amb mobilitat reduïda que, per condició física, no puguin fer una distància de 10 km.

 4. Les persones participants menors de 18 anys (en aquesta modalitat es pot participar a partir dels 14 anys) han d'anar acompanyades per l'entrenador/a o tutor/a legal.

  Aquelles entitats, clubs o organitzacions que vulguin inscriure de manera col·lectiva a participants a la cursa en aquesta distància (2Km) hauran de disposar d’un referent per a realitzar les inscripcions, així com per assistir als seus inscrits el dia de la cursa.

 5. És obligatori que el/la participant utilitzi xip, però l'acompanyant no n'ha de portar, ja que provocaria confusió a l'hora de la classificació.

 6. L'hora de la sortida es decidirà en el mateix moment en funció del flux de corredors/res de la cursa Open. Els i les responsables d'aquesta decisió seran el responsable tècnic de la prova i el jutge àrbitre de la Federació Catalana d'Atletisme.

 7. Per inscriure-s'hi cal enviar un correu a merce@lasansi.com fins al 12 de setembre. La inscripció és obligatòria tant per al corredor/a com per a l'acompanyant (els acompanyants de l'atleta no han de dur el xip posat per evitar confusions a les classificacions).

 8. Els tres primers i les tres primeres de la cursa rebran un trofeu i es lliurarà una medalla Finish a tots els i les participants.

 9. A l'arribada s'instal·larà un punt de trobada identificat amb banderoles del programa Esport Inclou, que els i les participants podran identificar fàcilment i on s'oferirà un avituallament sostenible, en espera del lliurament de premis.

 10. Així mateix, a la meta hi haurà personal identificat per acompanyar els corredors i corredores al punt de trobada.

 11. Per a informació general, consulteu el web de la Cursa de la Mercè.


-Per més informació cal enviar un correu a merce@lasansi.com. Les persones han d'anar acompanyades, obligatòriament, d'un entrenador/a o tutor/a legal.

-El dorsal i la samarreta s'hauran de recollir els dies 16 i 17 de setembre d'11.00 a 19.00 hores al palau firal número 7 (Montjuïc), situat a la pl. Puig i Cadafalch.FITXA TÈCNICA CURSA ADAPTADA

DIA DE LA CURSA: 18 de setembre de 2022.

SORTIDA: 9.00 hores a la cantonada dels carrers Sepúlveda i Compte Borrell.

DISTÀNCIA: 2 km.

ITINERARI: Sepúlveda/Comte Borrell – Viladomat – Av. del Paral·lel – Pl. d’Espanya – Av. de la Reina M. Cristina.