Inici/ La Cursa/ Recollida de dorsal i xip

Recollida de dorsal i xip

Fira d’Atenció al Corredor: Edifici Disseny Hub Barcelona. Pl. de les Glòries, 37-38.

Com arribar-hi?

 • Metro: Glòries (Línia 1), Clot (Línia 2), Monumental (Línia 2)
 • Tram: Glòries (Línies T4, T5 i T6)
 • Autobusos (TMB):
  - A menys de 500 m: Línies 7, H12, 92, 192
  - De 500 a 750 m: Línia 62
  - A més de 750 m: Línies 6, 33, 34, 40, 42, 60, 141, H10
 • Estacionament Bicing:
  Av. Meridiana, 66 (al costat de la parada de metro Glòries)
  C. Ciutat de Granada, 168 / Av. Diagonal
 • Ancoratges bicicletes:
  c/ Àvila
  c/ Badajoz
  Pl. de les Glòries Catalanes

A quina hora?

 • Dia 27: torn de matí, de 10 a 15h, i torn de tarda, de 15 a 20h.
 • Dia 28: torn de matí, de 10 a 15h, i torn de tarda, de 15 a 20h.
 • S’ha de respectar el dia i la franja horària escollida.
 • No es faran canvis de samarretes.

Per recollir el dorsal i el xip, cal portar el comprovant corresponent de la inscripció realitzada i el DNI o passaport (hagi estat presencial o per Internet). En cas de recollir-lo en nom d’una altre persona, cal comprovant més fotocòpia del DNI o passaport de la mateixa.

Si es tracte d’un menor, per a retirar el dorsal caldrà presentar l’original del seu DNI.

*El revers del dorsal s’ha de complimentar amb les dades del corredor. El telèfon que s’ha de posar és el de la persona de contacte en cas d’accident, no el del mateix participant.

Dia addicional per a residents de fora de Barcelona (excepte a L’Hospitalet, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Badalona, Sta. Coloma de Gramanet, St. Adrià del Besòs):

 • El dia 29 de setembre de 7 a 8h es podrà recollir el dorsal al Palau 7 de Fira de Barcelona. Pl. de Josep M. Puig i Cadafalch.

 • S’haurà de fer reserva un cop surtin els llistats de participants amb dorsal assignat enviant un correu a dorsal@lasansi.com (fins el 26 de setembre).
 • No es lliurarà cap dorsal a partir de les 7:45h. No hi haurà excepcions.

Què us emportareu?

No participis sense dorsal!

Inscriure’s a una cursa urbana no et dóna dret únicament a córrer per la ciutat.

Darrere cada inscripció hi ha tot un seguit d'atencions i serveis als quals només els corredors que porten un dorsal tenen dret: avituallaments, assistència sanitària, serveis de seguretat, assegurança d’accidents i de responsabilitat civil...

Si es participa sense inscripció, o amb un dorsal fals o amb el d’una altra persona, aquesta cadena d’atencions per les quals moltes persones han pagat es trenca, i tothom en surt perjudicat, sense oblidar possibles conseqüències legals en cas d’accidents o incidents durant la prova.

El preu és popular (5 euros), i es destina a una causa benèfica, així que val la pena inscriure-s’hi i córrer amb dorsal!

Registre de marca personal en 10 quilòmetres

Als participants que disposin de xip groc, se’ls hi assignarà automàticament la última millor marca registrada en curses de 10 Km. Els que no disposin d’aquest xip hauran d’acreditar la seva marca personal a la Fira d’atenció al corredor durant els dies del seu funcionament. Hauran de portar un diploma o classificació d’una cursa de 10 Km. on constin les seves dades i temps realitzat durant el 2018-2019. Només s’acceptaran curses del calendari de la RFEA i FCA. Els participants amb residència a altres països podran acreditar la marca amb certificat o full de resultats d’alguna cursa homologada per la federació del respectiu país.

Challenge 10K:

La cerimònia de lliurament de premis Challenge 10K serà el dia 27 de setembre a les 18.30h, al Disseny HUB. És lliuraran els trofeus als tres primers de cada categoria i obsequis per als 250 primers masculins i femenins de la classificació general.

Més informació