Inici/ La Cursa/ Recorregut

Recorregut

La Cursa de la Mercè proposa un circuit de 10 quilòmetres que passa per alguns dels punts més emblemàtics de la capital catalana; un recorregut que ja ha esdevingut un clàssic d’aquesta prova festiva amb més de tres dècades de tradició.

El recorregut d'aquesta edició 2019 serà el següent:

Sortida: av. de la Reina M. Cristina, pl. d'Espanya, av. del Paral·lel, c. Calàbria, Gran Via de les Corts Catalanes, pg. de Sant Joan, pg. de Lluís Companys, c. Buenaventura Muñoz, c. Roger de Flor, pg. de Pujades, pg. de Lluís Companys calçada central (Arc de Triomf), rda. de Sant Pere, rda. Universitat, pl. de la Universitat, rda. de Sant Antoni, c. de Sepúlveda, c. de Viladomat, av. del Paral·lel. pl. d'Espanya, av. de la Reina M. Cristina. Arribada.

Per participar a la cursa open de 10 km no s'admetran inscripcions per telèfon, fax ni email.

Circuit de 10 quilòmetres
Mostrar un mapa més gran

El circuit pot patir modificacions a causa d’incidències a la via pública alienes a l’organització.

Recorregut de la cursa adaptada de 2 quilòmetres:

  • Hi participaran les persones amb discapacitat intel·lectual o amb mobilitat reduïda que per condició física no puguin fer una distància de 10 km. (en cas de dubte consultar).
  • Per inscriure’s cal trucar al telèfon 616 501 124 o enviar un correu a merce@lasansi.com fins al 16 de setembre. També es poden inscriure presencialment, amb les condicions ja descrites anteriorment.
  • Aquelles entitats, clubs o organitzacions que vulguin inscriure de manera col·lectiva a participants a la cursa en aquesta distància (2Km) hauran de disposar d’un referent per a realitzar les inscripcions així com per assistir als seus inscrits el dia de la cursa.

RECORREGUT

Sortida. Sepúlveda-Comte Borrell, Viladomat, av. Paral·lel, pl. Espanya, av. Reina M. Cristina. Arribada.

Circuit de 2 quilòmetres
Mostrar en un mapa més gran

El circuit pot patir modificacions a causa d’incidències a la via pública alienes a l’organització.