Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Batec (una trilogia)

Aflel Teatre

Teatre

Edat recomanada: Públic general

L’admiració vers les dones, totes les dones, ha portat Aflel Teatre a crear aquesta obra en forma de trilogia. AmèricaLlum i Homenatge són tres peces teatrals breus que alhora funcionen com tres actes al voltant de les dones grans, de més de vuitanta anys: una figura especialment silenciada, que fa molt que viu i molt que calla.

Estrenada al Teatre Sant Miquel de Ciutadella, el setembre de 2019, les peces de Batec (una trilogia) estan formades per dos personatges: una dona, des de diferents prismes en cada ocasió, i una figura masculina com a contrapunt.

Segons explica la mateixa companyia: «La idea és donar veu a les dones reals que ens han conformat com som, que ens han fet entendre el feminisme sense saber-ho, i que mereixen tot el nostre respecte i la nostra veu».

Àlvar Triay farà les funcions del 16 de novembre i del 15 de desembre, al CC Casinet d'Hostafrancs i al CC Cotxeres Borell respectivament; mentre que Jaume Madaula farà la del 24 de novembre, a la Sala Maremar de l'Escola Barkeno, i la del CC La Sagrera "La barraca", l' 01 de desembre.

Un espectacle per a més de 12 anys.

Aflel Teatre

Jaume Madaula i Catalina Florit són els directors artístics d’aquesta companyia de teatre que té, entre els seus objectius fonamentals, incloure la recerca poètica i estètica particular; el treball antropològic a través d’entrevistes, tallers, treball de camp, etc; l’entrenament i investigació actoral en els camps de la música, la dansa i el circ, i la seva interrelació amb el teatre i altres arts com la pintura, i, molt especialment, la investigació de nous espais teatrals on desenvolupar els espectacles i que puguin suposar, alhora, per a l’espectador una experiència visual i emocional.

Aflel Teatre és una companyia familiar i amb segell personal, centrada en allò que ens fa humans. Busca l’essència del que som a partir de la imaginació, de la creació de petits universos poètics on transportar l’espectador a estudiar sobre la humanitat.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots