Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

Cançons per néixer i créixer

Rumba Menuda

Música

Edat recomanada: Públic familiar

Tot comença amb una cançó que canta una mare i que fa ressonar al seu ventre, un batec que neix. A l'espectacle Cançons per néixer i créixer ens envoltarem d’amor i cura, ens descobrirem i aprendrem de tot allò que ens envolta amb creativitat i diversió.

Rumba Menuda és un univers musical que, amb el seu doble disc “Cançons per néixer i créixer”, presenta un espectacle adreçat a un públic que engloba famílies, gestants, nadons i infants fins a 12 anys.

Amb aquest disc, Rumba Menuda posa música al moment de néixer i també al fet de créixer, amb cançons plenes de vida, educatives i amb valors, que apropa als més menuts especialment la rumba catalana i també un ventall sonor ric, màgic i divertit.
Adaptable a 0-2 anys, +2, +4, + 6, +8.

Rumba Menuda

La banda Rumba Menuda està liderada per la Carla Gordo, alhora pedagoga, musicoterapeuta, cantant i compositora a Bemba Saoco i 9SON, i està formada per quatre músics capaços de portar-nos de la rumba catalana a la cúmbia o al flamenc, la salsa o a ambients modals tranquils i molt sensibles.

El projecte de Rumba Menuda aglutina diferents vessants: Rumba Menuda EDUCA, Rumba Menuda ESPECTACLE “Cançons per néixer i créixer”, Rumba Menuda RUMBA A L’ESTUDI i Rumba Menuda XARXES.
 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots