Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Circografía de una travesti

Cia. Victoria Sickness

Circ

Edat recomanada: Públic general

A partir de l’experiència autobiogràfica de Victoria Sickness de descobrir com autocrear la seva identitat dissident quan no tenia cap referent sorgeix Circografía de una travesti.

Aquest és un espectacle de circ amb roda Cyr, acrobàcies a terra i xanques, on Victoria es qüestiona les seves adolescències i infàncies queer no viscudes en un viatge imaginari al passat per reviure moments claus de la infància i l’adolescència, a on sorgeixen les obsessions iconogràfiques d’allò femení que l’artista ha buscat tota la vida, i a les que no ha tingut accés per haver estat criat i socialitzat com un home.

Espectacle estrenat el 4 d’octubre de 2022 al Teatre Alegria de Terrassa, i presentat al Festival Desfoga a Cambados.

Un espectacle per a més de 12 anys.

Cia. Victoria Sickness

Victoria Heredero (Victoria Sickness) i Tyle Fernández formen Victoria Sickness, una companyia especialitzada en la roda Cyr i les acrobàcies de terra amb música en viu, i que centra la seva creació en donar visibilitat a les identitats dissidents i el transfeminisme.

Actualment, compta amb dos espectacles a la seva trajectòria iniciada el 2021: Pero dime, qué es el éxito? Circografía de una travesti, l’obra que presenten en aquesta edició del Barcelona Districte Cultural.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots