Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Dins el cau del Tabalet

Farrés Brothers i Cia.

Teatre

Edat recomanada: Públic familiar

Escrita pel pioner naturalista Ernest Thompson Seton a principis de segle XX, el conte del Tabalet explica la història d’un petit conill que es queda sol al seu cau, perquè la seva mare ha sortit a buscar menjar. Durant l’espera, van passant animals que, des de fora, volen jugar amb ell, però mai s’hi decideix. Fins que sent un soroll que desconeix, el xiu-xiu d’una serp, que l’atrau fins al punt de no poder resistir les ganes de sortir.

Una història que ens explica que al món hi ha perills, és cert, però no només això: hi ha qui ens ajuda a fer fora els perills. Perquè els espectacles dels germans Farrés són per a tots els públics i són irònics i gens ensucrats. Històries potents com aquesta, tractades des de punts de vista originals, gens moralitzants i carregades de diverses capes de lectura.

Espectacle de petit format recomanat per a infants de 2 a 8 anys.

Per afavorir que un major nombre d’infants pugui gaudir de la proposta, es recomana l’entrada d’un únic adult per nucli familiar.

Farrés Brothers i Cia.

Trastos, gestos, paraules, ninots i històries poc transitades... Aquest és el material amb què els Farrés brothers i cia escriuen els seus somnis damunt d'un escenari. La companyia, que va ser creada el 2002 per en Jordi Farrés, en Pep Farrés i en Jordi Palet, té un ampli repertori de 10 espectacles com La maleta de l’Agustí, sobre el fotògraf Agustí Centelles; Tripula, que el 2016 va guanyar el premi Butaca al Millor Espectacle per a públic familiar; El silenci d'Hamelín, presentada a l'edició de primavera 2020 del Barcelona Districte Cultural o més recentment, Hohihu (L'horrible història de la humanitat).

Però els Farrés Brothers no només fan espectacles per a públic familiar, sinó que també treballen per a públics adults: així, han signat Equilibristes (amb tres músics en directe) o una adaptació de La visita de la vella dama, de Dürrenmatt, que estava interpretada per titelles i actors (Vicky Peña, Xavier Capdet) que es va poder veure al Teatre Lliure l’any 2018.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots