Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Entrañas con patatas

LosinFormAlls

Teatre
Dansa

Edat recomanada: Públic general

Entrañas con patatas és un viatge d'una hora per l'essència dels protagonistes, en Luis i en Pere, des d’allò més absurd fins a la cosa més profunda. Durant aquest viatge ens expliquen la seva història d'amor peculiar. La de dos éssers units pel vincle de l'amistat que han decidit transitar per la por a través de l'exploració del ridícul i la total exposició de tot el que forma la seva identitat. En aquest viatge, l'error esdevé una eina essencial que genera una història orgànica i canviant que se sosté gràcies a aquest marge fi entre el risc i el control. Perquè el que ens vol plantejar l’espectacle és: com podem crear una plataforma per existir sense limitacions? Com ho hem de fer per transgredir els límits d’allò establert que articulen la nostra conducta social en el dia a dia?

Entrañas con patatas es construeix prenent com a premissa que no hi ha res que romangui i que tot existeix en canvi constant, utilitzant com a motor principal la repetició contínua d'uns certs fragments textuals i escenes on els materials són sempre els mateixos, però diferents cada vegada. Perquè hi ha coses que només s'arriben a entendre quan perden el significat, quan es desprenen del sentit que tenien i queden obertes a noves lectures i interpretacions. En Luis i en Pere redueixen la seva identitat a cendres per poder ressorgir-ne absolutament lliures de condicionaments. Fan conviure la fisicalitat, l'absurd i la contradicció traspassant la frontera d’allò convencional i regint-se per les seves pròpies regles. Fan del joc, el moviment, la veu i l'humor canals per abraçar l'acceptació des d'un punt de no retorn, on es creen situacions en les quals la improvisació els mostrarà el camí que cal seguir despullant la seva vulnerabilitat. Es tracta de retirar les capes de pell, una a una, fins a arribar a les entranyes de l’ésser, on els límits de la mateixa identitat es desdobleguen i es poden retrobar amb l'origen. I tu, com de lliure t'atreveixes a ser davant els altres?

LosinFormAlls

LosinFormAlls és una companyia d'arts escèniques que representa un estil de vida basat en el moviment, l'humor i l'agitació social i que es mou en un lloc entre la dansa, el teatre i una cosa desconeguda. Els seus creadors, Fruta i Pere, són dos professionals de la improvisació, navalles suïsses multiús, decatletes de l'art, amants de jugar amb els límits del que s'estableix i el políticament correcte, sempre disposats a descobrir el que el destí els ofereixi en cada creació, acció o intervenció.
 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots