Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Miss Margherita

Cia Tita8lou

Circ

Edat recomanada: Públic familiar

A Miss Margherita li agrada fer pizza, però és millor no menjar-ne cap que us doni. Admireu-la! Com fa servir el seu corró màgic, quina pompa vestida amb aquest elegant davantal. Potser es queixa, té mal geni i és italiana... o no?

Rera Miss Margherita hi ha la Jessica Arpan, una artista de circ, pallassa i actriu, que ha voltat arreu del món amb aquesta particular i divertida oda a la pizza.

Cia Tita8lou

Artista de circ, clown, actriu i exploradora, la Jessica Arpan va néixer al Brasil, on va viure els seus primers anys abans de marxar primer als Estats Units i després a Suïssa, on va estudiar teatre i circ. Uns anys més tard va tornar a volar a les Amèriques, a l'escola nacional de circ de Mont-real on es va especialitzar en ciclisme acrobàtic i clown. Des de llavors viu als escenaris, sota les carpes i als carrers de tot el món. Ja sigui al Brasil, Grècia, Japó, Itàlia o Nunavut, al nord del Canadà, cada vegada ofereix un enfocament únic dels seus espectacles, explorant els límits entre el teatre, el circ, el cabaret i el carrer, en la llengua del lloc on sigui, en una original mescla dialectal pròpia.

Ha treballat en diferents companyies i projectes i l’any 2007 va crear la companyia Tita8lou, una associació sense ànim de lucre amb la que va voler ajudar a la reconstrucció cultural de la ciutat de Nova Orleans, als EUA, i que treballa per promoure la interculturalitat i donar a conèixer a Suïssa i a la resta del món espectacles.

El 2021, la Jessica va presentar el seu solo per a carrer i sala, ‘Miss Margherita’, una oda a la pizza.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots