Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Nus

Cèlia Marcé Oller

Circ

Edat recomanada: Públic general

Quantes maneres hi ha de viure una pèrdua? Quant dura el dol? S'acaba?

A partir de la poesia, la imaginació i uns tocs d’humor, ‘Nus’ visibilitza sense complexos el dol i diverses maneres de transitar-lo. És un espectacle poètic de circ contemporani que explica una història que neix d’una experiència personal de la seva protagonista, l’artista de circ Cèlia Marcé Oller, que jugarà amb els diferents elements en escena.

Aquests elements són el trapezi fix; el polispast, un sistema de politges que habitualment es fa servir com a punt d’anclatge en el món del circ; i un titella en forma de cavall. Tots tres objectes creen l’imaginari d’aquesta obra, un univers on conviu la quotidianitat i la cruesa amb allò fantàstic i oníric.

Espectacle per a més de 8 anys.

Cèlia Marcé Oller

L’any 2017, acabada la formació de circ a l’escola Rogelio Rivel de Barcelona i especialitzada en trapezi fix, la Cèlia Marcé Oller marxa a Toulouse per treballar amb professionals com Loreto Tormen, Dominique Johannon, Catalina Aguayo i Gina Vila, a l'escola de circ ‘Le Lido’ i a ‘La Grainerie’.

Quan torna a Barcelona, entra en contacte amb a La Central del Circ, on dona continuïtat a la seva especialització de trapezi fix amb directors com Christian Coumin i Pau Portabella; i a finals del 2019, s’inicia la recerca de ‘Nus’, el seu primer projecte personal, amb Tomeu Amer i Sílvia Capell i, més endavant, amb Pau Portabella amb qui seguirà amb el treball de direcció i dramatúrgia de l’espectacle.

Paral·lelament, la Cèlia col·labora amb la Cia. Capicua i la Cia. Terna com a àgil de mà a mà i intèrpret d'anella aèria.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots