Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Febrer - Abril 2024

Rojo

MIREIA MIRACLE COMPANY

Circ

Edat recomanada: Públic familiar

Portes que s’obren i maletes que es tanquen. Maletes que es deslliuren i portes que ens confinen. I tanques. Sempre tanques. Tanques que cal saltar, grimpar, driblar. Tanques que no ens deixen avançar, que no ens deixen trobar-nos ni retrobar-nos. Ni trobar-vos ni retrobar-vos. Mocadors al vent, llàgrimes a la cara. Les llàgrimes d’un clown que ha de marxar, que ha de sortir, que ens vol sentir i que ens vol tocar. I ens toca, perquè la tendresa, la poesia i el somriure són ponts que, una vegada construïts, difícilment es podran enderrocar. Són els ponts que els pallassos travessen una vegada i una altra.

Mireia Miracle juga amb la poesia del clown, com feia Charles Chaplin, amb mirades de tendresa i gestos en vers per construir una història que no necessita paraules perquè està feta de complicitats.

Rojo, que té versió de carrer i de sala tancada, és el primer treball en solitari de la clown Mireia Miracle, que va aconseguir el premi Zirkòlika a l’artista emergent

Espectacle adequat per a infants a partir dels 4 anys.

ROJO TEASER (SALA-INDOOR). Mireia Miracle CLOWN 2019 video oficial

 

FITXA ARTÍSTICA

Creació, direcció: MIREIA MIRACLE COMPANY. Intèrpret: Mireia Miracle. Il.luminació: Arles Iglesias i Libe Aramburu. Imatge: Arles Iglesias. Construcció: El Taller del Lagarto. Música: Piano Novel, Sebastián Merlín i Proyecto Voltaire. Distribució: CIRCulant

MIREIA MIRACLE COMPANY

Mireia Miracle s’ha donat a conèixer en solitari amb Rojo, però no és la primera vegada que trepitja els escenaris ni que aconsegueix l’aplaudiment dels espectadors, perquè durant prop de cinc anys va acompanyar un dels clowns que més i millor poesia fan als nostres escenaris, Leandre Ribera, amb qui va treballar a Iceberg i Idees del fred, i abans ja havia format part de la companyia Semillas Teatro.

Mireia Miracle va guanyar amb Rojo el premi Zirkòlika 2018 a l’artista emergent.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

“Vull crear nous espais de pau”

Notícies - 23/01/2020

La pallassa Mireia Miracle es passeja a 'Rojo' per un mon de tanques i reixes

Circ