Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Sense lluna

Samfaina de Colors

Teatre

Edat recomanada: Públic familiar

És capvespre i una noia canta i toca els seus instruments mentre espera la lluna. Comença a crear-se l’harmonia de la nit: quan la música creix, la lluna creix; quan la música es torna fosca, la lluna s’apaga. Un mussol i un llop acompanyaran aquest dolç moviment del vaivé de la lluna. Ja és negra nit.

Sense lluna és una reflexió sobre l’harmonia i l’equilibri universal a través de la música. Al·legòricament, les fases lunars representen a l’obra el cicle de la vida. Perquè aquest és un espectacle sense text, que fa servir la música en directe per transmetre sentiments i emocions en un viatge a través de la bellesa i la màgia de la nit.

Estrenada a la Fira Mediterrània l’any 2022, Sense lluna ha estat premiada al FETEN 2023, la Feria Europea de Artes Escénicas para niños y niñas de Gijón, (millor música original) i a la Mostra d’Igualada 2023 (Premi Territori Violeta).

A partir de 2 anys.

Samfaina de Colors

La Mirna Vilasís lidera aquest projecte artístic que des del 1988 crea espectacles amb llenguatge propi i diferents capes de lectura, on la música és el canal principal d’expressió. Samfaina de Colors és passió i compromís amb la cultura i l’educació, un art lliure que vol emocionar a tots els públics.

Des dels seus primers espectacles als anys 90 com Trinco, trinco o Ralet, ralet, fins els darrers Andròmines Sense lluna, música i poesia han estat els eixos centrals d’unes propostes dirigides al públic infantil.

L’any 2003, el seu espectacle El Grill Esteve i l'Orquestra del Bosc va rebre el Premi Rialles d’Òmnium Cultural al millor espectacle infantil.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots