Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Uncertainty

Carlota Flâneur

Música

Edat recomanada: Públic general

Benvinguts i benvingudes a l’univers flâneur! Un univers musical de pop tendre i colorit, de cançons que freguen la perfecció i es claven en la memòria de qui les escolta. Un regne de fantasia pop amb majúscules on habiten totes les dimensions de la seva creadora, la jove barcelonina Carlota Flâneur.

Uncertainty és el títol del primer disc de la Carlota, un treball que explora totes les formes, les maneres, els angles i els colors del pop, amb la producció del “pop metafísic” de Ferran Palau. La personalitat i la música de Carlota Flâneur, totalment reconeixibles, deixaran clar al circuit que la seva capacitat per crear cançons rodones és infinita. No ens creus? Viatja a l’univers flâneur!

“Tinc la virtut de poder escriure sobre temes que no són necessàriament alegres, però ho faig des d’un punt de vista optimista. És a dir, componc melodies alegres sobre coses que segurament no ho són.” Carlota Flâneur a la revista Enderrock

Carlota Flâneur

L’any 2020 irrompia a l’escena musical Carlota Cerrillo, una jove cantant i compositora. Ho feia amb la publicació de l’EP Brains, quatre cançons produïdes pel músic Ferran Palau que ja deixaven veure quin és el seu segell personal: pop amb majúscules.

Uns mesos després ens presentava la seva particular visió del See you again, de Tyler, The Creator; fins que l’any 2022 va publicar el seu elapé Uncertainty (Hidden Track Records, 2022). Al disc explora tots els colors del pop sota la producció, una vegada més, de Ferran Palau.

La Carlota Flâneur ha actuat a diferents festivals com el Primavera Sound de Barcelona i Madrid, el Focus Wales del Regne Unit, el BIME de Bilbao o el VIDA Festival de Vilanova.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots