Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Propera temporada tardor 2024

Vida laboral

17/07/2018 - 19:00h

Art i part

Amb més o menys fortuna, motivats per la necessitat o per la vocació, per gust o per força, d'una manera o altra la majoria de les persones adultes que habitem aquest cantó de món fa més de mig segle, ens passem una gran part de les nostres vides treballant. Més enllà del que diguin els títols o del que afirmin unes línies de currículum hi ha persones que tenen un ofici, és a dir, que saben fer alguna cosa concreta amb cert nivell d'excel·lència i que ho han fet al llarg del que anomenem "vida laboral". En molts casos, l'ofici no només és el que ens fa guanyar el pa sinó que determina la identitat de qui l'exerceix. Fins a quin punt som el que ens ha ocupat la major part del temps de les nostres vides?

Vida laboral és un taller (se celebrarà de l'1 al 17 de juliol) que proposa, d'una banda, una reflexió conjunta sobres les qüestions que es plantegen quan mirem amb perspectiva el paper que hem dut a terme en la nostra societat a través dels nostres oficis. Com la tasca que hem dut a terme ha influït, i a vegades, modificat l'entorn en el qual s'han desenvolupat les nostres vides. D'altra banda és una manera d'habilitar un espai on un grup de persones, amb els seus dons naturals i els seus desitjos, s'ajunten amb l'objectiu d'oferir a altres una experiència estètica.

Claudia Faci és ballarina, coreògrafa, actriu, directora, docent i autora independent. Formada com a ballarina i actriu, ha participat en tot tipus de produccions de dansa i teatre, i també en algunes de cinema i televisió. El 2006 estrena NurFürDich al festival Madrid en Danza, sota l'heterònim Klara von Himmer, a partir de llavors se centra en la seva faceta d'autora per oferir una peculiar visió de les arts escèniques a través d'una obra que es nodreix de la seva experiència en l'àmbit de la dansa, el teatre, la performance i la literatura. Darrerament col·labora amb el col·lectiu Terrorismo de Autor en la creació de Valientes, publicat per Ediciones Invasoras. És responsable de l'assignatura de Dramatúrgia al CSD María de Ávila i imparteix regularment tallers de creació escènica en diversos centres de formació així com en teatres, festivals i altres contextos.

 

Direcció: Claudia Faci i Óscar Nieto. Participants: Arlin Sagués, Arnau Balagué, Bárbara de haro, Conchi Mezcua, Cristina Alarcón, Diana Pop, Elena Sánchez de Toledo, Encarna Satorre, Enrique G. Bermejo, Francisco Luque, Georgina Nicolás, Isidre Rosich, Javier Pérez, Joan Ramos, Laura González, Loli Caleya, Maite Garcia, Marc Garrido, Mónica Quesada, Nina Mercè, Noemí Martínez, Rosina Pereta, Sònia Baena, Chelo Castelló, Ventura Lázaro. Tècnic: Isaac Torres. Producció: Sara Caeiro. Pràctiques ART i PART:  Marcos Stefanelli i la Carla Orellana.

 

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots