Barcelona Cultura

Tornem a l'octubre

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Almazuela

(Sota els llençols)
Cia. Roberto G. Alonso

Dansa

Edat recomenada: Públic familiar

Podria ser un castell inexpugnable. Un vaixell pirata. Un jardí ple de roselles i d'ocells, on es pot descansar, jugar, i embolicar la troca fins que el nostre somni creixi tant i tant, es faci tan i tan gran, que es converteixi en realitat. I tot plegat sense sortir de sota dels nostres llençols.

Perquè el nostre castell, el nostre vaixell i el nostre jardí no són res més que el nostre llit en el moment del matí en què despertar i tornar-se a dormir sembla que es confonguin, en què no sabem si dormim desperts o ens hem despertat al bell mig d'un somni.

I és aquest món on tot sembla possible, on la felicitat ens sembla inacabable, on la imaginació ha agafat les regnes d'un cavall desbocat i juganer, on trobem l'Almazuela que ha cosit el coreògraf Roberto G. Alonso per dibuixar una flassada màgica feta de trossos de memòria o de desmemòria, de retalls d'imaginació sorgits un matí en què els infants es resisteixen a abandonar el regne de la nit i fan ballar els seus somnis per aconseguir convertir-los en realitat.

La companyia Roberto G. Alonso proposa a Almazuela una coreografia plena de colors i colorista de la qual poden gaudir els més petits entre els petits perquè en els regnes de la imaginació no importa l'edat.

ALMAZUELA (bajo las sábanas)

 

 

FITXA

Direcció i coreografia: Roberto G. Alonso. Intèrprets: Borja Fernández i Laura Marsal. Disseny d'escenografia: Roberto G. Alonso. Disseny d'il·luminació: Antony Murchland. Construcció d’escenografia: Antony Murchland i Víctor Peralta. Attrezzo: Víctor Peralta. Edició musical: Raúl Heras. Coproducció: Cia. Roberto G. Alonso i Festival El Més Petit de Tots.
Amb el suport: Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura) i Ajuntament de Barcelona.

LA CRITICA HA ESCRIT

“Un bonic treball d'un coreògraf que ha sabut trobar el to per presentar coreografies a la canalla.” (JORDI BORDES - RECOMANA.CAT )

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots