Barcelona Cultura

El circuit cultural als barris de tots els districtes de Barcelona. Entrada gratuïta

Edició Febrer-Abril

Amb P de Pallasso

Cia. Sabanni

Circ

Edat recomanada: Públic familiar

En Sabanni, avui, arriba disposat a veure un espectacle. Però... Ostres, tu! Està ben despistat! Sembla que és ell, qui ha d’actuar! I no hi comptava!
I ara què, Sabanni? Tranquils, no passa res!
Amb unes gotes de màgia, un polsim de bogeria, la bona companyia del Mestre Vallcorba i el seu inseparable colom Jordi, la farem grossa!
 
Amb P de Pallasso és un espectacle fresc i divertit que trenca la quarta paret i posa cara a cara el públic i un pallasso amb les seves bogeries. Sabanni fa participar els nens, les nenes i les famílies, fent números de màgia i clàssics de tota la vida, però amb una mirada renovada. Sense més pretensions que les de fer passar una estona ben divertida, en Sabanni recull alguns dels seus millors números, els acompanya de la música en directe del pianista Joan Vallcorba i construeix una posada en escena molt cuidada.
 
Voleu passar una estona fantàstica? Doncs obriu les orelles, i pareu bé l'ull, que comença l’espectacle!
 

Amb P de Pallasso clip

 

Cia. Sabanni

En Sabanni explica que va aparèixer un mes d'octubre sota una col (cooperativista, ecològica i de proximitat). Quan tenia 8 anys se'n va enamorar la filla del sultà de Pèrsia, que quan es va assabentar d'aquest fet, el va fer empresonar a la cova de l'Alí Babà. Anys més tard, en Sandokan, home fort i vigorós com ell sol, passava per allà acompanyat del seu famós tigre de Bengala i el va alliberar d'aquell despropòsit. Diu que va créixer, va viatjar, va viure moltes aventures en terres llunyanes. Fins que, una nit tropical, dormint al ras, sota una palmera amazònica, un petit mosquit esmolat i mal parit el va picar a la punta del nas. Se li va inflar el nas, es va arrodonir i es va posar tot vermell.  El xaman de guàrdia li va diagnosticar pallassitis aguda crònica i li va dir que allò no tenia remei. Des d'aleshores forma part del bestiari del circ, i amb els seus sabatots, la bicicleta Rodeta i la maleta Cartró, recorre places, carrers i festes, amb l'únic propòsit de fer passar una bona estona a tothom. 

 

El mataroní Jordi Saban ha treballat com a pallasso al costat d'artistes com ara Jango Edwards i Tortell Poltrona. Ha participat, entre d’altres, en produccions del Circ Cric i Comediants i col·labora amb Pallassos Sense Fronteres des de l'any 2000. Actualment dirigeix la seva pròpia companyia, Cia. Sabanni, amb les produccions Balla Menut, Sol i fa plou i Amb P de Pallasso.

Compartir

Altres esdeveniments:

Veure tots

Notícies relacionades

"Ens envolten un munt d'estímuls tecnològics, xarxes socials, etc. i tot i això un bon número de circ, una cançó, una peça de dansa... encara ens emociona."

Notícies - 16/11/2021

En Sabanni ha arribat amb la seva companyia al Barcelona Districte Cultural amb el seu espectacle ‘Amb P de Pallasso’, un espectacle fresc i divertit

Circ